0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
0 hozzászólás | 2018. október 26, péntek 13:01

Ez a fekete shaggy szőnyeg semmilyen téren sem nevezhető hétköznapinak. Ami egyből szembetűnik, az a kör alakja. Ami még elragadóbbá teszi, az az, hogyha rásüt a napfény, akkor a szőnyeg szálai mintha csillognának. A kör alakú fekete shaggy szőnyeg természetesen extra első osztályú anyagokból készült. Ez már a szőnyeg megjelenésén is látszik. Vonza a tekinteteket.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 28, péntek 10:35

Szeretné otthonában is élvezni a műfű nyújtotta szépséget és kényelmességet? Akkor ez az erős műfű Önnek való! Ezzel a jó minőségű, erős műfűvel igazán barátságossá teheti kertjét, de akár erkélyét, teraszát is. Viszonylag kevés idő és energiaráfordítással szép és esztétikus kerthelyiséget alakíthat ki. Így mindig a zöld fű látványát élvezheti.

Címkék: erős műfű, műfű
0 hozzászólás | 2018. szeptemper 20, csütörtök 10:08

Ha szőnyegvásárlás előtt van, akkor ajánlom figyelmébe ezt a klasszikus arany szőnyeget. Ez egy Belgiumból származó 1. osztályú minőségű klasszikus mintájú kárpit. Ami még vonzóbbá teheti számunkra ezt az amúgy is különleges színű szőnyeget, az az anyaga. A továbbiakban elárulom, hogy miért is különleges ennek a klasszikus arany szőnyegnek az anyaga. Biztosan hallott már a viszkózról, bár nagyobb részben inkább eddig csak ruhadarabok készültek ebből az anyagból. Nos, ez a klasszikus arany kárpit magáénak tudhatja ezt a kellemes anyaghasználatot.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 12, szerda 10:42

Most egy olyan konyhai szőnyeget mutatunk be, melynek takarítása még nem volt ennyire gyors és egyszerű. Ez a szőnyeg színes, de mégsem zavaróan több színű. Igazi áttörést jelent majd az ön konyhájában is. Hogy miért is különleges ez a fajta kárpit? Nemsokára kiderül.

0 hozzászólás | 2018. április 02, hétfő 19:44

A Zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg mely beépült a lakáskultúra világába, és már itt is marad örökké. Öltöztesd át otthonodat zöld-fehér színbe! Tapasztalni fogod a zöld szín megnyugtató-, és vidám jótékony hatását. Különleges lehet otthonodban egy zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg akár egyszínű, de ha van benne egy kis fehér minta akkor elegáns is lesz egyben. 5-8 féle méretben rendelhető.

0 hozzászólás | 2018. február 01, csütörtök 13:10

A lakberendezés az emberek egyik legfantáziadúsabb és legkreatívabb elfoglaltsága. Amennyi porta, annyi fajta lehetőség, fantázia, igény, elképzelés és dizájn alapján rendezik el az emberek a bútorokat, szőnyegeket. Ha belépek egy másik országnak, egy más kultúrát képviselő otthonába mindig elkápráztat az a másság, amit felfedezek pl.: a szőnyegegek világában.  Az otthonteremtés egy külön szakértelmet igénylő szakma lett. Nem mindegy, hogy milyen formájú, stílusú, karakterű szőnyeget párosítunk az otthonunk általunk kialakított közegébe. A mai fejlett korban ezernyi lakberendezési variáció lehetőség közül tudunk válogatni bútorok, kiegészítők, drapériák, szőnyeg fajták sokfélesége tárul elénk. 

0 hozzászólás | 2018. január 31, szerda 10:58

A padló anyaga egy lakásban többfajta anyagból lehet, ezt a helység funkciója is befolyásolja. A laminált parketta nem tévesztendő össze a sima parkettával. A parketta tömör fából készül, míg a laminált padlónak nem minden rétege fa. A laminált padló 90 % fa, úgynevezett környezetbarát célaprítékból készített hordozólap. A laminált padló meleg hatású burkolóanyag, esztétikus, jó a tapintása méltán közkedvelt. A laminált padló nagyon jó hővezető képességének köszönhetően a meleg vizes padlófűtéshez nagyon jól passzol. A laminált padló nem tartalmaz káros elemeket, nem szívja magába a koszt.

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 15:59

Mit kell tudni egy bordó klasszikus szőnyegről? Mitől lesz egy szőnyeg klasszikus? Minden szőnyegnél az a kiindulási alap: hol gyártották, hogyan, miből? A szőnyegeknél megkülönböztetjük a modern és konzervatívabb klasszikus szőnyegeket a mintájuktól függően. Ezt a bordó klasszikus szőnyeget speciálisan Belgiumban gyártották. A Belga szőnyegekről azt kell tudni, rendkívül jó minőségű szőnyegeket gyártanak. Az anyaga: 100% polipropilén, nagyon finom tapintású és selymes szőnyeg. A klasszikus stílus egyik fajta jellegzetes karaktere a rojt a szőnyeg végén. A szőnyegek első megjelenési formája az első kézműves technikáknak. A régészet eddigi felfedezései szerint már az V. században is voltak kézi szövésű szőnyegek.

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 10:13

Mi az a műfű, az eredeti természetes már nem is jó? Milyen előnyei vannak egy műfűnek? Miért egyre elterjedtebb és közkedveltebb? A műfű elterjedése a sport központokból terjedt el 1975-ben épült meg az első pálya. Manapság már egyre több háztartásban is megjelent a műfű. Az otthonokban is nagy változást tud okozni az erkély és teraszok műfüvesítése. Természetesen a műfű küllemét eltekintve semmiben nem hasonlít egy természetes nővényhez. És pont ezért a természetes fű folyamatosan növő és változó tulajdonsága nincs meg. Ami azért nagyon előnyös, mert nem kell úgy gondozni a műfüvet mint a természetest. 

0 hozzászólás | 2018. január 16, kedd 21:31

Hová érdemes illetve tanácsos rakni egy ilyen kék fitness padlószőnyeget. Mire jó ez a fitness padlószőnyeg, és mire használjuk. Nap, mint nap jövünk, megyünk, teszünk, veszünk és a lábunk sok, sok lépést tesz meg. Elgondolkoztunk már azon, hogy mi lenne, ha poros betonon, lépkednénk és nem egy kényelmes  padlószőnyegen? Biztosan nem éreznénk magunkat olyan komfortosan és vidáman mint egy fitness padlószőnyegen. A fitness szőnyeget nem csak csak edzőtermekben használják hanem erős tulajdonságuk miatt máshol is. 

0 hozzászólás | 2017. október 28, szombat 14:36

Fontos tudnunk, hogy a gyermekeknek sok felfedezni való akad a természetben, ezért szobájuk berendezésénél is figyelünk kell.  Figyelmük felkeltése érdekében a rózsaszín gyerekszőnyeg nagy segítséget nyújt. Először a színe vált ki belőle érdeklődést, majd idővel a formák és alakzatok.  A kislányok kedvenc színe a rózsaszín, ezért ezzel a rózsaszín gyerekszőnyeggel egyből sikert aratsz nála.  Köztudott, hogy a lányokban hamar kiforr az anyaság,és a gondoskodás érzése. A rózsaszín gyerekszőnyeg színe is ezt sugallja, ugyanis a rózsaszín a feltétel nélküli szeretet, együttérzés,törődés jelképe. Pici korukban minden hatás erőteljesen éri őket, így a rózsaszín gyerekszőnyeggel a szeretet elfogadását és nyújtását erősítjük benne.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 21:09

Egy kényelmes, komfortos, otthonos lakás, nem is gondolnánk, de a sok kis aprónak ítélt részletekből rakódik össze. Persze ehhez nagyban hozzájárul, a különböző lakástextíliák megfelelő kiválasztása is, hogy teljes képet és összhangot kaphassunk. A harmonikus textíliák és bútorok teszik stílusossá otthonunkat.  A szőnyegek viszont a legdominánsabb elemei környezetünknek. Általuk döntően befolyásolhatjuk a helyiség hangulatát, stílusát, designját. 

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 20:38

Egy tökéletes szőnyeg teljessé teheti otthonunkat. Szőnyeg vásárlás során, igazán gazdag kínálattal találkozhatunk. Választhatunk a helyiség berendezéseihez, színeihez harmonizáló szőnyeget, de olyat is, amely szinte életre kel, kiugrik a térből, a figyelem középpontjába helyeződik. Feldobhatjuk általa környezetünket és megszüntethetjük az egyhangúságot.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 16:33

A padlószőnyegek kiváló tulajdonságaik révén, rendkívül közkedvelt burkolat típusnak örvend.

Otthonosságot, kellemes, komfortos és csendes megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek. Jó hő és hangszigetelő, csökkenti a lépészajt és finom melegséget nyújt. És talpuknak is sokkal jobban esik egy puha, kényelmes, melegséget árasztó talajon lépdelni. A padlószőnyegeknél is megvan a tudatos vásárlás gondolata. Hisz minden berendezést, lakástextilt, így padlóburkolatot is olyat választunk, ami nekünk tetszik, ami a stílusunkat, egyéniségünket tükrözi vissza.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 10:45

A padlóburkolat kiválasztása sok ember számára nagy fejtörést okoz.

A padlóburkolatok mindenki számára végleges képet mutat, hisz nem évszak vagy hangulatunk szerint változtatjuk. Ezért fontos, olyan burkolatot választanunk, ami időtálló, kényelmes, otthonos képet mutat. És persze nem utolsó sorban remekül illeszkedik a helyiség hangulatához és persze saját ízlésünkhöz. A padlószőnyegekkel egy igazán kellemes melegséget árasztó, egyöntetű padlóképet és csendes életteret teremthetünk meg.

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 21, csütörtök 12:14

A klasszikus stílus kedvelője vagy és szeretnéd ezt otthonodba is becsempészni, akkor ez a klasszikus krém barna szőnyeg kell neked. A szőnyegek kifejezik stílusunkat, önmagunk tükörképe, mert hát mindenki olyan szőnyeget választ, ami neki tetszik, így ez teljesen igaz is. Környezetünket is igyekszünk úgy alakítani, ahogy nekünk megfelelő, így megtalálhatjuk a tökéletesen hozzánk illő szőnyeget. Ebben nagyban segít persze, hogy végtelen a kínálat tárháza. Méretben, színben, mintában, formában is rengeteg fellelhető. Válogass bátran és találd meg benne önmagad. 

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 01, péntek 11:03

A padlószőnyeg még mindig vezeti, a kedvelt padlóburkolatok listáját.

Örök klasszikusok, de mostanra sokkal szélesebb paletta áll mindenki rendelkezésére, mint a régebbi időkben. Nemcsak színeikben változtak meg, de szálhosszúságaikban is. Persze kaphatóak a klasszikus darabok is, ki melyiket részesíti előnyben. A padlószőnyegek használatával, egy sokkal melegebb, otthonosabb teret kaphatunk. Színekben is rengeteg féle közül válogathatunk, ki a melegebb ki a hidegebb színeket kedveli jobban. 

 
0 hozzászólás | 2017. augusztus 31, csütörtök 10:58

Padlószőnyeget elsősorban, melegsége és puhasága miatt választják legtöbben.

Rendkívül népszerű burkolat, mert egy otthonos, barátságos környezet alakítható ki általa. Kellemes, csendes, komfortos enteriőrt teremt lakásunkban. Kiválóan csillapítja a lépészajokat és jó szigetelő képességű. Ma már rengeteg színben és mintával fellelhető, így mindenki kedvére válogathat, és találhatja meg az ízlésének megfelelő padlószőnyeget. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 28, hétfő 09:16

Padlószőnyeg minden helyiségben puha, kényelmes, magas komfortérzetben részesít minket.

Számos előnyös tulajdonsággal bír, hálószobába, nappaliba és gyerekszobába is egyaránt kiváló választás. Kellemes járást biztosít, valamint ágyból kikelve se kell aggódnunk, hogy a hideg talajra érkezik talpunk. Gyerekszobába is tökéletes megoldás, hisz a gyerekek szeretnek a földön játszani és mászkálni. Így a padlószőnyeggel egy biztonságos felületet hozhatunk létre. Gyermekünk kényelmesen mászkálhat és mi is nyugodtabbak lehetünk a padlószőnyeggel, hisz sehol nem fázhat fel és kényelmes talajt biztosít számára is.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 23, szerda 10:34

A meleg burkolatok közül a padlószőnyeg az, ami legkellemesebb, legmegnyugtatóbb, legotthonosabb érzetet adja számunkra.

Ezáltal a legközkedveltebb még mindig a padlószőnyeg. Meleg hatással bír, puha, csendes járást biztosít számunkra. A padlószőnyeggel érhetjük el a legnagyobb hatást lakásunkban, hisz ez az, ami a legszembetűnőbb, legészrevehetőbb elem. Általa teljesen új külsőt kölcsönözhetünk környezetünknek. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 18, péntek 12:40

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet és kényelmet biztosít lakásunknak. Talpuk számára ez adja a legpuhább érzetet, így nem kell a hideg kövön járkálnunk, ami kellemetlen érzést nyújthat. Meleg hatású és egy gyönyörű összefüggő felületet képez. Jó hő és hangszigetelése révén, tompítja a lépészajt, így csendes járást kínál számunkra.  Meghatározza az otthon, a helyiség hangulatát, különféle színekben kaphatóak, mellyel változatos enteriőr teremthető meg.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 09, szerda 12:47

A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük, egy kis extra melegséget csempészhetünk be szobáink falai közé.

Ezért is lett nagyon felkapott a szőnyeg használata, de mindig a régebbi időkben is használatos darab volt, persze nem lehetett ennyi választékban kapni, de minden kornak meg volt a maga szőnyeg divatja. Viszont nálunk még mindig nagy a divatja és nagyon közkedvelt a régi fajta díszes keleti kultúrájú szőnyeg is. Varázslatos, sokszínű és egyedi. Szőnyegek még az Ószövetségben is említésre kerültek. Ha elhasználódott egy szőnyeg, akkor helyi hagyományok és ízlésük szerint csomóztak másikat.

0 hozzászólás | 2017. július 28, péntek 11:21

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet kölcsönöz a lakásnak.

Ez adja a legpuhább érzetet talpuknak, hisz nem a hideg kövön vagy parkettán kell lépdelnünk. Meleg hatással bír. Jó hőszigetelő és hangszigetelő egyaránt valamint csendes járást biztosít számunkra. Különböző szín, minta és anyag választékkal kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a hozzá és a lakásához illőt. A padlószőnyeggel nagyon változatos enteriőr teremthető meg. Meghatározzák az otthon, a helyiség hangulatát.

0 hozzászólás | 2017. július 24, hétfő 11:11

Ahhoz, hogy lakásunkat minél otthonosabbá tegyük, nagy segítséget nyújtanak a különböző, kiegészítők ilyenek a függönyök, lakberendezési eszközök, dekorációk.
De a szőnyegekkel érhetjük el a legnagyobb hatást lakásunkban. Ahogy belépünk otthonunkba, ez a legszembetűnőbb, legészrevehetőbb eleme a helyiségnek. A szőnyegekkel egy teljesen más stílust érhetünk el, feldobhatjuk, és új külsőt kölcsönözhetünk a térnek.

0 hozzászólás | 2017. június 20, kedd 11:29

Ha szőnyeg, akkor shaggy szőnyeg! Manapság már nagyon sokan a shaggy szőnyegre esküsznek és lássuk be érthető is. Hisz nagyon dekoratív és valódi komfort érzetet nyújt és kényelmessé teszi a lakásodat. Rengeteg szín és méret közül kedvünkre válogathatunk, hogy egyéniségünkhöz és lakásberendezéseinkhez is egyaránt illeszkedjen és mindenki megtalálja a hozzá illő darabot.

0 hozzászólás | 2017. március 06, hétfő 18:17

Szeretnél egy kültéri, temrészetes hatású műfűvet, mely tökéletessé teszi a kertedet, a teraszod, van akár a vendéglátóegséged különböző részeit. Egy ilyen kültéri műfű mindenhol előnyös választás, ahol szebbé szeretnék tenni a környezetet, vagy kicsit teremészetesebbé az élettelen részeket, hiszen olyan energiát, és erőt visz a helyre hol hsználod, hogy szinte még a gyep illaatát is érzed, és arra gondolsz, milyen jó, és egyszerű megoldás volt a kültéri műfű használata!

0 hozzászólás | 2017. február 20, hétfő 20:00

Olyan szőnyeget keresel gyermeked szobájába, mely szépen díszíti a padlót, jó minőségű, és interaktív tulajdonságokkal is rendelkezik?
Akár hiszed, akár nem ez a kiváló gyerekszőnyeg már nagyon régóta bejáratott darab, főleg fiú gyermekeknek. Nem véletelen, rengetegen alkalmazták és alkalmazzák most is. Ha legjobbat szeretnéd gyermekednek, akkor egy olyan szobát rendezel be neki, ahol a játék és a tanulás egyszerre jelen van, egy szép, otthonos, kényelmes környezetben! 

0 hozzászólás | 2017. február 05, vasárnap 20:22

Ennek számos oka lehet. Valaki csak a fürdőszoba komfortossága miatt vesz, van aki nem szereti hideg csempére lépni, van aki pedig azért szereti, mely szebbé teszi a lakást. Az viszont biztos, hogy csak a legjobbat szabad megvenni ha fürdőszoba szőnyegről van szó, mivel nagyon sok hátulütője lehet egy nem megfelelő darabnak. Ha velünk tartasz ennek a cikknek az erejéig, akkor Te is megtudhatod, hogy miért jó, és hogy mitől jó egy fürdőszoba szőnyeg.

0 hozzászólás | 2017. január 25, szerda 20:50

Egyes stílusú lakásokba a legjobb választás a klasszikus mintájú rojtos futószőnyegek! Nem könnyű feladat a szőnyegvásárlás, hiszen rengeteg lehetőségünk van, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni a szőnyeggel. Azt szeretnénk, hogy a kényelmesebbé tegye a szobánkat? Vagy azt, hogy a szoba legdekoratívabb elemeként, a lakás éke legyen? Azt szeretnéd, hogy kiegészítse a lakásban uralkodó összhangot?

0 hozzászólás | 2017. január 18, szerda 11:59

Itt a legjobb ajánlat, amit valaha kaptál, hiszem most egy kimagaslóan magas minőséget, pofátlanul alacsony áron szerezhetsz meg! Ez a shaggy szőnyeg nem csak minőségében kifogástalan, hanem színét illetően is nagyon előnyös bármilyen stílusú, elrendezésű és méretű szobában, könnyen ésörömmel használható. Minden apró tulajdonságára kitérünk ennek a lila shaggy szőnyegnek, hogy tisztában lágy minden részletével, hiszen nagyon fontos egy szőnyegvásárlásnál, hogy milyen anyagból készült, milyen hosszúak a szálai és stb. Tarts velem és tudj meg mindent erről a termékről!

0 hozzászólás | 2017. január 04, szerda 19:49

Itt a vége az ünnepeknek, jön a gyep ápolás, locsolás, magültetés, gyomlálás és még sorolhatnánk, hogy hány olyan tevékenység létezik, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy szép, egyenletes puha, és tökéletes gyeped legyen otthon. Akinek van befüvesített udvara az pontosan tudja, mennyi feladattal, idővel és energiával lett olyan szép amilyen most, ha egyáltalán sikerült. 

0 hozzászólás | 2016. november 22, kedd 21:19

Keresed az ideális szőnyeget már hosszú ideje, de még sehol nem találtad meg a neked megfelelőt, amely minden szempontból a Te igényeedet szolgálja, és minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. 

Mi tudjuk mi a megoldás minden elvárás kielégítésére, mivel nálunk találod meg ezt a kék színű, shaggy szőnyeget, mely I. osztályú minőségével, és csodaszép, kék árnyalatával az egyik valaha tervezett legszebb shaggy szőnyeg. Minden stílusú, elrendezésű és méretű szobába tökéletes, hiszen nagyon kényelmes és szép darab, amely megtölti a teret.

 

 

<< Előző
< Első
[1] [2] [3] KÖVETKEZŐ >>
Utolsó >