0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
0 hozzászólás | 2018. január 16, kedd 21:31

Hová érdemes illetve tanácsos rakni egy ilyen kék fitness padlószőnyeget. Mire jó ez a fitness padlószőnyeg, és mire használjuk. Nap, mint nap jövünk, megyünk, teszünk, veszünk és a lábunk sok, sok lépést tesz meg. Elgondolkoztunk már azon, hogy mi lenne, ha poros betonon, lépkednénk és nem egy kényelmes  padlószőnyegen? Biztosan nem éreznénk magunkat olyan komfortosan és vidáman mint egy fitness padlószőnyegen. A fitness szőnyeget nem csak csak edzőtermekben használják hanem erős tulajdonságuk miatt máshol is. 

0 hozzászólás | 2017. október 28, szombat 14:36

Fontos tudnunk, hogy a gyermekeknek sok felfedezni való akad a természetben, ezért szobájuk berendezésénél is figyelünk kell.  Figyelmük felkeltése érdekében a rózsaszín gyerekszőnyeg nagy segítséget nyújt. Először a színe vált ki belőle érdeklődést, majd idővel a formák és alakzatok.  A kislányok kedvenc színe a rózsaszín, ezért ezzel a rózsaszín gyerekszőnyeggel egyből sikert aratsz nála.  Köztudott, hogy a lányokban hamar kiforr az anyaság,és a gondoskodás érzése. A rózsaszín gyerekszőnyeg színe is ezt sugallja, ugyanis a rózsaszín a feltétel nélküli szeretet, együttérzés,törődés jelképe. Pici korukban minden hatás erőteljesen éri őket, így a rózsaszín gyerekszőnyeggel a szeretet elfogadását és nyújtását erősítjük benne.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 21:09

Egy kényelmes, komfortos, otthonos lakás, nem is gondolnánk, de a sok kis aprónak ítélt részletekből rakódik össze. Persze ehhez nagyban hozzájárul, a különböző lakástextíliák megfelelő kiválasztása is, hogy teljes képet és összhangot kaphassunk. A harmonikus textíliák és bútorok teszik stílusossá otthonunkat.  A szőnyegek viszont a legdominánsabb elemei környezetünknek. Általuk döntően befolyásolhatjuk a helyiség hangulatát, stílusát, designját. 

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 20:38

Egy tökéletes szőnyeg teljessé teheti otthonunkat. Szőnyeg vásárlás során, igazán gazdag kínálattal találkozhatunk. Választhatunk a helyiség berendezéseihez, színeihez harmonizáló szőnyeget, de olyat is, amely szinte életre kel, kiugrik a térből, a figyelem középpontjába helyeződik. Feldobhatjuk általa környezetünket és megszüntethetjük az egyhangúságot.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 16:33

A padlószőnyegek kiváló tulajdonságaik révén, rendkívül közkedvelt burkolat típusnak örvend.

Otthonosságot, kellemes, komfortos és csendes megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek. Jó hő és hangszigetelő, csökkenti a lépészajt és finom melegséget nyújt. És talpuknak is sokkal jobban esik egy puha, kényelmes, melegséget árasztó talajon lépdelni. A padlószőnyegeknél is megvan a tudatos vásárlás gondolata. Hisz minden berendezést, lakástextilt, így padlóburkolatot is olyat választunk, ami nekünk tetszik, ami a stílusunkat, egyéniségünket tükrözi vissza.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 10:45

A padlóburkolat kiválasztása sok ember számára nagy fejtörést okoz.

A padlóburkolatok mindenki számára végleges képet mutat, hisz nem évszak vagy hangulatunk szerint változtatjuk. Ezért fontos, olyan burkolatot választanunk, ami időtálló, kényelmes, otthonos képet mutat. És persze nem utolsó sorban remekül illeszkedik a helyiség hangulatához és persze saját ízlésünkhöz. A padlószőnyegekkel egy igazán kellemes melegséget árasztó, egyöntetű padlóképet és csendes életteret teremthetünk meg.

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 21, csütörtök 12:14

A klasszikus stílus kedvelője vagy és szeretnéd ezt otthonodba is becsempészni, akkor ez a klasszikus krém barna szőnyeg kell neked. A szőnyegek kifejezik stílusunkat, önmagunk tükörképe, mert hát mindenki olyan szőnyeget választ, ami neki tetszik, így ez teljesen igaz is. Környezetünket is igyekszünk úgy alakítani, ahogy nekünk megfelelő, így megtalálhatjuk a tökéletesen hozzánk illő szőnyeget. Ebben nagyban segít persze, hogy végtelen a kínálat tárháza. Méretben, színben, mintában, formában is rengeteg fellelhető. Válogass bátran és találd meg benne önmagad. 

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 01, péntek 11:03

A padlószőnyeg még mindig vezeti, a kedvelt padlóburkolatok listáját.

Örök klasszikusok, de mostanra sokkal szélesebb paletta áll mindenki rendelkezésére, mint a régebbi időkben. Nemcsak színeikben változtak meg, de szálhosszúságaikban is. Persze kaphatóak a klasszikus darabok is, ki melyiket részesíti előnyben. A padlószőnyegek használatával, egy sokkal melegebb, otthonosabb teret kaphatunk. Színekben is rengeteg féle közül válogathatunk, ki a melegebb ki a hidegebb színeket kedveli jobban. 

 
0 hozzászólás | 2017. augusztus 31, csütörtök 10:58

Padlószőnyeget elsősorban, melegsége és puhasága miatt választják legtöbben.

Rendkívül népszerű burkolat, mert egy otthonos, barátságos környezet alakítható ki általa. Kellemes, csendes, komfortos enteriőrt teremt lakásunkban. Kiválóan csillapítja a lépészajokat és jó szigetelő képességű. Ma már rengeteg színben és mintával fellelhető, így mindenki kedvére válogathat, és találhatja meg az ízlésének megfelelő padlószőnyeget. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 28, hétfő 09:16

Padlószőnyeg minden helyiségben puha, kényelmes, magas komfortérzetben részesít minket.

Számos előnyös tulajdonsággal bír, hálószobába, nappaliba és gyerekszobába is egyaránt kiváló választás. Kellemes járást biztosít, valamint ágyból kikelve se kell aggódnunk, hogy a hideg talajra érkezik talpunk. Gyerekszobába is tökéletes megoldás, hisz a gyerekek szeretnek a földön játszani és mászkálni. Így a padlószőnyeggel egy biztonságos felületet hozhatunk létre. Gyermekünk kényelmesen mászkálhat és mi is nyugodtabbak lehetünk a padlószőnyeggel, hisz sehol nem fázhat fel és kényelmes talajt biztosít számára is.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 23, szerda 10:34

A meleg burkolatok közül a padlószőnyeg az, ami legkellemesebb, legmegnyugtatóbb, legotthonosabb érzetet adja számunkra.

Ezáltal a legközkedveltebb még mindig a padlószőnyeg. Meleg hatással bír, puha, csendes járást biztosít számunkra. A padlószőnyeggel érhetjük el a legnagyobb hatást lakásunkban, hisz ez az, ami a legszembetűnőbb, legészrevehetőbb elem. Általa teljesen új külsőt kölcsönözhetünk környezetünknek. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 18, péntek 12:40

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet és kényelmet biztosít lakásunknak. Talpuk számára ez adja a legpuhább érzetet, így nem kell a hideg kövön járkálnunk, ami kellemetlen érzést nyújthat. Meleg hatású és egy gyönyörű összefüggő felületet képez. Jó hő és hangszigetelése révén, tompítja a lépészajt, így csendes járást kínál számunkra.  Meghatározza az otthon, a helyiség hangulatát, különféle színekben kaphatóak, mellyel változatos enteriőr teremthető meg.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 09, szerda 12:47

A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük, egy kis extra melegséget csempészhetünk be szobáink falai közé.

Ezért is lett nagyon felkapott a szőnyeg használata, de mindig a régebbi időkben is használatos darab volt, persze nem lehetett ennyi választékban kapni, de minden kornak meg volt a maga szőnyeg divatja. Viszont nálunk még mindig nagy a divatja és nagyon közkedvelt a régi fajta díszes keleti kultúrájú szőnyeg is. Varázslatos, sokszínű és egyedi. Szőnyegek még az Ószövetségben is említésre kerültek. Ha elhasználódott egy szőnyeg, akkor helyi hagyományok és ízlésük szerint csomóztak másikat.

0 hozzászólás | 2017. július 28, péntek 11:21

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet kölcsönöz a lakásnak.

Ez adja a legpuhább érzetet talpuknak, hisz nem a hideg kövön vagy parkettán kell lépdelnünk. Meleg hatással bír. Jó hőszigetelő és hangszigetelő egyaránt valamint csendes járást biztosít számunkra. Különböző szín, minta és anyag választékkal kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a hozzá és a lakásához illőt. A padlószőnyeggel nagyon változatos enteriőr teremthető meg. Meghatározzák az otthon, a helyiség hangulatát.

0 hozzászólás | 2017. július 24, hétfő 11:11

Ahhoz, hogy lakásunkat minél otthonosabbá tegyük, nagy segítséget nyújtanak a különböző, kiegészítők ilyenek a függönyök, lakberendezési eszközök, dekorációk.
De a szőnyegekkel érhetjük el a legnagyobb hatást lakásunkban. Ahogy belépünk otthonunkba, ez a legszembetűnőbb, legészrevehetőbb eleme a helyiségnek. A szőnyegekkel egy teljesen más stílust érhetünk el, feldobhatjuk, és új külsőt kölcsönözhetünk a térnek.

0 hozzászólás | 2017. június 20, kedd 11:29

Ha szőnyeg, akkor shaggy szőnyeg! Manapság már nagyon sokan a shaggy szőnyegre esküsznek és lássuk be érthető is. Hisz nagyon dekoratív és valódi komfort érzetet nyújt és kényelmessé teszi a lakásodat. Rengeteg szín és méret közül kedvünkre válogathatunk, hogy egyéniségünkhöz és lakásberendezéseinkhez is egyaránt illeszkedjen és mindenki megtalálja a hozzá illő darabot.

0 hozzászólás | 2017. március 06, hétfő 18:17

Szeretnél egy kültéri, temrészetes hatású műfűvet, mely tökéletessé teszi a kertedet, a teraszod, van akár a vendéglátóegséged különböző részeit. Egy ilyen kültéri műfű mindenhol előnyös választás, ahol szebbé szeretnék tenni a környezetet, vagy kicsit teremészetesebbé az élettelen részeket, hiszen olyan energiát, és erőt visz a helyre hol hsználod, hogy szinte még a gyep illaatát is érzed, és arra gondolsz, milyen jó, és egyszerű megoldás volt a kültéri műfű használata!

0 hozzászólás | 2017. február 20, hétfő 20:00

Olyan szőnyeget keresel gyermeked szobájába, mely szépen díszíti a padlót, jó minőségű, és interaktív tulajdonságokkal is rendelkezik?
Akár hiszed, akár nem ez a kiváló gyerekszőnyeg már nagyon régóta bejáratott darab, főleg fiú gyermekeknek. Nem véletelen, rengetegen alkalmazták és alkalmazzák most is. Ha legjobbat szeretnéd gyermekednek, akkor egy olyan szobát rendezel be neki, ahol a játék és a tanulás egyszerre jelen van, egy szép, otthonos, kényelmes környezetben! 

0 hozzászólás | 2017. február 05, vasárnap 20:22

Ennek számos oka lehet. Valaki csak a fürdőszoba komfortossága miatt vesz, van aki nem szereti hideg csempére lépni, van aki pedig azért szereti, mely szebbé teszi a lakást. Az viszont biztos, hogy csak a legjobbat szabad megvenni ha fürdőszoba szőnyegről van szó, mivel nagyon sok hátulütője lehet egy nem megfelelő darabnak. Ha velünk tartasz ennek a cikknek az erejéig, akkor Te is megtudhatod, hogy miért jó, és hogy mitől jó egy fürdőszoba szőnyeg.

0 hozzászólás | 2017. január 25, szerda 20:50

Egyes stílusú lakásokba a legjobb választás a klasszikus mintájú rojtos futószőnyegek! Nem könnyű feladat a szőnyegvásárlás, hiszen rengeteg lehetőségünk van, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni a szőnyeggel. Azt szeretnénk, hogy a kényelmesebbé tegye a szobánkat? Vagy azt, hogy a szoba legdekoratívabb elemeként, a lakás éke legyen? Azt szeretnéd, hogy kiegészítse a lakásban uralkodó összhangot?

0 hozzászólás | 2017. január 18, szerda 11:59

Itt a legjobb ajánlat, amit valaha kaptál, hiszem most egy kimagaslóan magas minőséget, pofátlanul alacsony áron szerezhetsz meg! Ez a shaggy szőnyeg nem csak minőségében kifogástalan, hanem színét illetően is nagyon előnyös bármilyen stílusú, elrendezésű és méretű szobában, könnyen ésörömmel használható. Minden apró tulajdonságára kitérünk ennek a lila shaggy szőnyegnek, hogy tisztában lágy minden részletével, hiszen nagyon fontos egy szőnyegvásárlásnál, hogy milyen anyagból készült, milyen hosszúak a szálai és stb. Tarts velem és tudj meg mindent erről a termékről!

0 hozzászólás | 2017. január 04, szerda 19:49

Itt a vége az ünnepeknek, jön a gyep ápolás, locsolás, magültetés, gyomlálás és még sorolhatnánk, hogy hány olyan tevékenység létezik, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy szép, egyenletes puha, és tökéletes gyeped legyen otthon. Akinek van befüvesített udvara az pontosan tudja, mennyi feladattal, idővel és energiával lett olyan szép amilyen most, ha egyáltalán sikerült. 

0 hozzászólás | 2016. november 22, kedd 21:19

Keresed az ideális szőnyeget már hosszú ideje, de még sehol nem találtad meg a neked megfelelőt, amely minden szempontból a Te igényeedet szolgálja, és minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. 

Mi tudjuk mi a megoldás minden elvárás kielégítésére, mivel nálunk találod meg ezt a kék színű, shaggy szőnyeget, mely I. osztályú minőségével, és csodaszép, kék árnyalatával az egyik valaha tervezett legszebb shaggy szőnyeg. Minden stílusú, elrendezésű és méretű szobába tökéletes, hiszen nagyon kényelmes és szép darab, amely megtölti a teret.

0 hozzászólás | 2016. október 23, vasárnap 19:36

Szeretnéd egy kicsit feldobni a konyhát? Eleged van, hogy mindig papucsot kell használnod  konyhában? Itt egy forradalmi lehetőség, mely nem mindennapi kényelmet és praktikumot tár eléd, és visz be az lakásodba, ezáltal az életedbe is. Ez a konyhai szőnyeg egy tökéletes alkalom. Alkalom arra, hogy egy kis életet lehelj a konyhádba, és alkalom arra, hogy egy új dimenziót teremts a konyhai létezésedben. Képzeld csak el, milyen érzés lesz akár mosogatni úgy, hogy egy kényelmes puha, szőnyegen állsz. Nagyon sok olyan tulajdonsága van ennek a konyhai szőnyegnek, mely biztos tetszeni fog Neked.

0 hozzászólás | 2016. október 12, szerda 10:14

Mindig az a legjobb választás a lakberendezésben, ha természetes színekből, mintákból, és formákból építkezünk. Ez a szőnyeg csak a természet színeivel ás mintáival van felruházva, ezáltal egy nagyon magától értetődő kellemes kompozíciót jött létre. Egy szőnyeg mindig nagyon meghatározza azt, hogy a szobában milyen az atmoszféra, milyen a színhőmérséklet, és azt is hogy ki milyen komfort szinten érzi magát. Ebből a kis ismertetőnkből kiderül, miért érdemes olyan szőnyeget vásárolni, mely szép, természetes és jó minőségű, és hogy hogyan tudjuk felismerni a szempontokat, ami alapján választunk.

0 hozzászólás | 2016. október 01, szombat 10:46

Tudod miért nagyon fontos, egy jó minőségű, szép, ízléses lábtörlő a bejárati ajtód elé? Ennek több, igazán fontos oka van. Ebből a cikkből ezek mellett az is kiderül, hogy milyen lábtörlőt érdemes választani amikor vásárlás előtt állunk. Olvasd el figyelmesen ezt a kis ismeretterjesztő irományunkat, hiszen Mi azt szeretnénk, hogy olyan környezetben élj, mely a Te igényeidre van tervezve, a Te ízlésed szerint.

Címkék: lábtörlő
0 hozzászólás | 2016. szeptemper 24, szombat 13:55

Szeretnél már végre egy olyan lakást berendezni, melynek minden eleme a Te kényelmedet, ízlésedet és pihenése szokásaidat szolgálják? Itt a megoldás, hiszen ez a kék shaggy szőnyeg minden gondodat elfeledteti, és olyan otthoni környezetet varázsol lakásodba, melyről eddig álmodni se mertél. Hihetetlen ereje  van ennek a shaggy szőnyegnek, mely a Te otthonodat is tökéletessé teheti. Ha tudni szeretnél mindent erről a hiper kényelmes sahggy szőnyegről, olvasd el ezt a cikket és dönts, hogy milyen lakásban szeretnél élni! Egy valami azonban biztos, ha ezt a szőnyeget választod, egy olyan otthoni atmoszférát teremtesz melybe mindig szívesen fogsz hazatérni, egy hosszú és farasztó nap után, hogy kipihend a fáradalmakat.

0 hozzászólás | 2016. augusztus 31, szerda 14:47

Szeretnéd megadni a legjobbat gyermekednek, még a gyerekszoba kialakítását illetően is? Nagyon sok tényező van, melyekből egy igazán jó, praktikus, kényelmes és inspiráló szoba létre jön. Mi tudunk segíteni neked! Ez a nyírt bocis szőnyeg, az egész család nagy kedvence lesz, hiszen kedves mintájával, hihetetlen puhaságával és nagyszerű minőségével, nem lehet majd nem szeretni! 

Szeretnéd megadni a legjobbat gyermekednek, még a gyerekszoba kialakítását illetően is? Nagyon sok tényező van, melyekből egy igazán jó, praktikus, kényelmes és inspiráló szoba létre jön. Mi tudunk segíteni neked! Ez a nyírt bocis szőnyeg, az egész család nagy kedvence lesz, hiszen kedves mintájával, hihetetlen puhaságával és nagyszerű minőségével, nem lehet majd nem szeretni! 

0 hozzászólás | 2016. augusztus 23, kedd 11:15

Eljött a Te lehetőséged, egy szebb, komfortosabb otthon megteremetéséhez, mivel ezzel a csodálatos, lila a padlószőnyeggel minden lakás megszépül! Ha igazán kényelmes, esztétikus és jó hangulatú szobában szeretnéd eltölteni a hosszú, fárasztó napok utáni pihenéseket, akkor megtaláltad azt a padlószőnyeget, mellyel igazán olyanná varázsolhatod lakásod, amely a Te igényeidre van tervezve.

 
0 hozzászólás | 2016. augusztus 16, kedd 18:33

Minden álmod egy vastag, hosszúszálú shaggy szőnyeg, mely minden vágyadat teljesíti, amit otthonoddal kapcsolatban álmodtál? Mi segíthetünk neked! Ez a zöld shaggy szőnyeg minden szempontnak tökéletesen megfelelve teszi olyanná lakásodat, melyre mindig is vágytál. 

Kellemesen hosszú szálai, minden érzékedet kényeztetik, ha rálépsz és mindenki nagy kedvencévé válik, hiszen csodaszép, kényelmes és elképesztően jó minőségű!

0 hozzászólás | 2016. augusztus 05, péntek 10:44

Tudod melyik az a szín, mely a legkellemesebb hangulatot áraszt egy szobában? Ha hiszed, ha nem a zöld! Ez az a szín, mely a szemünkre és az idegrendszerünkre a legkellemesebb, pihentető hatással van.  A színterápiák egyik fő színe a zöld. Képzeld csak el azt, amikor egy hatalmas zöld szőnyeg díszíti lakásodat, mely nem csak szép és kellemes hangulattal tölti meg teret, hanem elképesztően kényelmes is. Ez az igazán kiváló pasztell zöld shaggy szőnyeg, minden elvárást fölülmúlva lesz a lakásodban a kedvenc textiled.

0 hozzászólás | 2016. július 23, szombat 12:00

Mitől lesz a lakásod igazán különleges és szép? Olyan kiegészítőket szeretnél, melyek megadják azt a pluszt az otthonodnak, melytől mindenki szava eláll? Ez az ovál alakú shaggy szőnyeg mindent megad, amire csak szükséged van. Kitűnő választás akár lakásba, irodába, tárgyalóterembe, vagy akár hotelek, szállodák szobáiba, hiszen annyira exkluzív és eredeti darab, hogy minden teret megszépít, ahová csak bekerül.

 

 

<< Előző
< Első
[1] [2] [3] KÖVETKEZŐ >>
Utolsó >