menu
shopping_cart
0
perm_identity
search
shopping_basket Rendeléseimfavorite Kívánságlistacompare_arrows Összehasonlításvisibility Legutóbb nézetteksearch Legutóbbi kereséseksettings Személyes adatokaccount_circle Bejelentkezésadd_circle Regisztráció

14 napos pénz visszafizetési garancia

 

Ha kézhezvétel után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a termékeket, lehetőséged van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/1999. kormányrendelet ad lehetőséget.

Kérünk, hogy az átvételt követően 14 munkanapon belül jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon ha az átvett termékeket szeretnéd visszaküldeni.

A visszaküldés költsége Téged terhel.
A visszaküldött termék állapotát a visszaérkezést követően megvizsgáljuk, majd árát visszautaljuk Neked, vagy kérésednek megfelelően az összeget levásárolhatod webáruházunkban.

Kérjük hogy a küldeményt ne utánvéttel küld el részünkre, ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. A termékeket lehetőség szerint ajánlott küldeményként juttasd vissza a címünkre, hogy biztosan megérkezzen.

 

Sérült termékek cseréje:

Ha termék felbontása után derül ki, hogy sérült, és ez a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett a terméken, akkor cserelehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a raktárunkon ugyanolyan termék megtalálható, vagy külföldi beszállítónktól beszerezhető, a sérült termék helyett másikat tudunk küldeni. Ha ez nem megoldható árát visszautaljuk neked, vagy értékét levásárolhatod webáruházunkban.
 
 
Kérjük hogy csere esetén is a küldeményt lehetőleg ajánlott küldeményként juttasd vissza nekünk. Utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
 

Hibás teljesítés:

Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényedet a Ptk-ban és a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.

 

Fogyasztóvédelem:

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján érhetőek el. 

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.S.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
A szerződés magyar.

Kérem olvassa el részletesen az ÁSZF -et is.

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:

Blog, hasznos infók

Fontos tudnunk, hogy a gyermekeknek sok felfedezni való akad a természetben, ezért szobájuk berendezésénél is figyelünk kell.  Figyelmük felkeltése érdekében a rózsaszín gyerekszőnyeg nagy segítséget nyújt. Először a szín...
Egy kényelmes, komfortos, otthonos lakás, nem is gondolnánk, de a sok kis aprónak ítélt részletekből rakódik össze. Persze ehhez nagyban hozzájárul, a különböző lakástextíliák megfelelő kiválasztása is, hogy teljes képe...
Egy tökéletes szőnyeg teljessé teheti otthonunkat. Szőnyeg vásárlás során, igazán gazdag kínálattal találkozhatunk. Választhatunk a helyiség berendezéseihez, színeihez harmonizáló szőnyeget, de olyat is, amely szinte élet...
A padlószőnyegek kiváló tulajdonságaik révén, rendkívül közkedvelt burkolat típusnak örvend. Otthonosságot, kellemes, komfortos és csendes megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek. Jó hő és hangszigetelő, csökkenti a lépé...