Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

80 x 150 cm Modern Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

A 80 x 150 cm-es modern szőnyegek tökéletesen alkalmasak kisebb szobákba, de akár folyósokra is. Ha kicsi a gyerekszoba, de szeretnéd komfortosabbá tenni, akkor is találsz közöttük színes, virágos, vagány szőnyegeket is. Gyönyörű modern szőnyeg mindenkinek.

Továbbá a 80 x 150 cm méret az előszobába és a közlekedő terekbe is jó választás. Anyaga poliészter, vagy polipropilén, mindkét típus portaszító és szennytaszító is. Tisztításuk egyszerű, porszívóval és vizes tisztítógéppel is könnyedén takaríthatjuk.

A modern szőnyegeket változatos színvilága és mintáinak stílusossága teszi annyira népszerűvé. 
Élénk színt keresel? A lila, a narancssárga, a zöld, a kék gyönyörű harsány színei vidám hangulatot teremtenek a lakásban. 
Letisztult stílusra vágysz? A bézs, barna, fehér, szürke és krém színek mind mind megtalálhatóak a szepszonyeg.hu webáruházban. 

Legyen otthonod fantasztikusan kényelmes, ahol az egész család biztonságban és jól érzi magát. A modern szőnyeg változatos kínálata mindenki igényéhez igazodik. Szép, stílusos, ízléses, kifinomult darabok sokasága rendelhető ingyenes kiszállítással.

Webáruházunkból rendelhetsz telefonon is. Ehhez hívj minket a 06305092418-as telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésedre.

Tovább
Anyaga
Szín