Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Szőnyeg webáruház hatalmas árukészlettel és akciós szőnyeg árakkal, ahol megtalálható minden típusú szőnyeg, minden stílusban és minden színben.

Modern szőnyeg, klasszikus szőnyeg, shaggy szőnyeg, futószőnyeg, padlószőnyeg, konyhai szőnyeg, szizál szőnyeg, irodai szőnyeg, fürdőszobai szőnyeg és sok más szép szőnyeg minden helyiségbe. 

A szőnyeg vásárlás egyik szabálya: ne csak azért vedd meg, mert tetszik. Ügyelj arra is, hogy stílusban megfeleljen otthonod hangulati világához. Ne ess abba hibába, hogy elkapkodod a szőnyeg vásárlást. Legyen harmonikus a lakás olyan kiegészítőivel, mint a függöny, tapéta, párnák, bútorok, stb. Kérdés esetén hívj minket bizalommal és segítünk a megfelelő anyagú, színű, minőségű szőnyeget kiválasztani az adott igényekhez mérten. 

Webáruházunkban nem csak nappali és szoba szőnyegeket találsz, hanem lábtörlőt, műfű szőnyeget, fürdőszoba szőnyeget, padlószőnyeget, irodai szőnyeget, futószőnyeget is. 

Imádjuk a szőnyegeket és imádjuk vásárlóinkat is. Sikereinket pedig az elégedett vásárlóink számában mérjük, akik már megtalálták a számukra tökéletes, minőségi szőnyeget otthonukba.

 

Tovább

A szépszőnyeg webáruház lakásod, otthonod minden helyiségébe kínál minőségi szőnyegeket. Bármilyen stílus és elképzelés is szülessen meg a fejedben, velünk megvalósíthatod. A legszebb, legmodernebb, legeredetibb és a legklasszikusabb szőnyeg is megrendelhető általunk. Rendezd be úgy otthonod, ahogy gyerekként megálmodtad.
A legnagyobb kényelem egy kattintásnyira van. Konyhai szőnyeg, Disney gyerekszőnyeg, nappali szőnyeg, előszoba szőnyeg, lábtörlő, futószőnyeg, fürdőszoba szőnyeg, műfű,padlószőnyeg és még rengeteg szép szőnyeg várja, hogy beköltözhessen otthonodba és kényeztesse talpaid, érzékszerveid.

Legyen szó csúszásgátlós, mosható konyhai szőnyegről, olcsó szőnyegről, exkluzív szőnyegről, vagy épp olyan szőnyegről, ami csupán hétköznapi, állunk rendelkezésre.

A méltán népszerű shaggy szőnyeg is nagy választékban, akciós árakon rendelhető. Ne cipekedj, ha nem muszáj. Vásárolj akciós szőnyeget kényelmesen online, webáruházunkból. A legtöbb szőnyeg raktárkészletünkön van, így nagyon hamar házhoz viszi a GLS futárszolgálat, akinél fzethetsz készpénzzel és bankkártyával is, de előre utalással is felvesszük rendelésed.

A szépszőnyeg webáruház minőségi, eredeti belga szőnyegeket, egyiptopi szőnyeget, perzsa szőnyeget, indiai szőnyeget is forgalmaz. 

Találsz nálunk szőnyeget minden színben. Szürke, fekete, fehér, lila, rózsaszín, zöld, kék, lila, piros, narancs és sok sok szín és minta között válogathatsz.

Rendezd be álmaid gyerekszobáját minőségi, vastag, süppedős, Disney gyerekszőnyeggel. Kisfiús és kislányos színű gyerekszőnyegeket kínálunk minden korosztálynak. 

Modern minta és hagyományosabb klasszikus minta és minden, amit szeretnél a szőnyegek világából, itt elérheted. Olvashatsz szőnyeg blogot, amiben ötleteket meríthetsz a lakberendezés témájában, ha szőnyegről van szó. Szőnyeg tisztítás, szőnyeg színek, szőnyeg akciók, szőnyeg anyagok, stb. témában. 

Szőnyegek saját raktárkészletről, olcsó és gyors kiszállítással érkeznek meg hozzád GLS futárszolgálattal, akár már másnapra. A szőnyegek feltekert állapotban érkeznek meg hozzád, biztonságosan becsomagolva. Rendelésed telefonon is leadhatod, ha azt gyorsabbnak és egyszerűbbnek véled. Számunk: 06305092418.
Ha pedig feliratkozol hírlevelünkre, akkor mindig az elsők között értesülhetsz az aktuális akciókról, promóciókról. Légy az elsők között, akik megrendelhetik a legszebb limitált szőnyegeket

Rendezd be álmaid otthonát igényes, minőségi, egyedi szőnyegekkel.

Tovább