Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Modern Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

A modern szőnyeg melegebbé és hangulatosabbá teszi otthonunk padlóját

A különböző stílusú szőnyegek között megtalálhatod a kedvedre valót, mely lakásod éke lesz. Modern szőnyegeink a kisméretű 60 x 100 cm-től a nagyméretű modern szőnyegig kaphatóak, 240 x 340 cm-ig. 

Mitől modern egy szőnyeg? Attól, hogy innovatív, minőségi anyagból készül és attól, hogy színvilága, mintázata a mai kor trendjeihez igazodik.

Anyaguk polipropilén, pamut, zsenília és viszkóz is lehet, ezt a szűrőben is be tudod állítani, ha komkrét elképzelésed van. Keress külön színre, vagy méretre is gyorsan és egyszerűen. Rendelj online szőnyeget, akár ingyenes kiszállítással, saját raktárkészletről. Mindig stílusos, trendi szőnyeg színek: szürke, kék, bézs, barna. Egy gyönyörű, vastag és puha modern szőnyeg növeli lakásod komfortosságát, a család minden tagja szeretni fogja.

A modern szőnyeget elsősorban nappaliba és hálószobába ajánljuk, ahol mindig előtérben lehet. Légy büszke a szőnyegedre.

Tovább

Modern és klasszikus nyírt szőnyegek kis és nagy méretekben is. Hatalmas választék, egy helyen.

Nyírt szőnyeget bárhol alkalmazhatunk. A lakás bármelyik helyiségében nagyon komfortos hangulat teremthető vele. Miért ne rendeznéd be úgy otthonod, ahogyan azt megálmodtad? A modern nyírt szőnyegben az a legjobb, hogy hatalmas kínálatunk van belőle. Színben, mintában, stílusban és méretben úgyszintén mindenki rátalálhat arra, amelyikre éppen vágyik. Több száz szőnyegünk közül egészen biztos, hogy rálelsz arra, amely otthonod stílusához és színvilágához a legjobban illik.

A legnagyobb méretű modern nyírt szőnyegünk 200 x 290 cm és 240 x 340 cm-es, amelyek nagyon eredeti és impozáns látvánnyal ruházzák fel a nappalit, vagy a hálószobát. Modern nyírt szőnyeget méretétől függően használhatunk folyosóra, előszobába és gyerekszobába is. Rengeteg színes, vidám nyírt szőnyeggel állunk mindenki rendelkezésére. Egy tökéletesen megválasztott szőnyeg optikailag képes az adott teret nagyobbnak láttatni. Variálhatunk ez esetben nyugodtan a mintákkal is.

A modern nyírt szőnyeg további előnye, hogy klasszikus és ultra modern anyagú, illetve mintázatú szőnyegeket vásárolhatunk belőlük.  A szőnyeg teszi otthonunkat komfortossá és barátságos, meleg hangulatúvá. Sokkal jobb érzés egy olyan nappaliban közlekedni, ahol puha nyírt szőnyeg van a talpunk alatt. Egy szőnyeg nélküli lakás olyan, mintha csak félig lenne berendezve.

Legkisebb méretű modern szőnyegünk 67 x 140 cm-es. Egy ekkora szőnyeg egy kisebb helyiségben is elfér, például az előszobában. Válassz ide egy kellemes színvilágú, üde szőnyeget. Ettől nagyobb a 80 x 150 cm-es, amit ajánlunk folyosóra is. A 120 x 170 cm-es modern nyírt szőnyeg ideális választás egy normálméretű szobába, vendégszobába, dolgozó szobába. Ilyen még a 133 x 195 cm-es méretű szőnyeg is. A 160 x 230 cm-es modern nyírt szőnyeg már egy nagyobb nappaliba is remekül mutat. A legnagyobb pedig a 200 x 290 cm-es modern nyírt szőnyeg, ami nagyon eredeti és impozáns látvánnyal ruházza fel a nappalit, vagy a hálószobát.

Egy biztos. Az általunk kínált modern szőnyegek egytől egyig kiváló minőségű, strapabíró és gyönyörű szőnyegek.

Szépítsd otthonod folyamatosan, játssz bátran a színekkel és az anyagokkal. Egy új modern szőnyeg feldobja az egész lakást! Válogass több száz szőnyegünk között és vidd haza a legszebbet!

Tovább