Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Futószőnyeg

Ingyenes szállítás!

Futószőnyeg webáruház nagy választékkal, akár azonnali és ingyenes kiszállítással - Szépszőnyeg.hu

Gyönyörű, kiváló minőségű futószőnyegek többféle méretekben. Folyosóra, közlekedő terekbe, lépcsőkre és a lakás bármelyik pontjára ajánljuk őket. Elegáns, modern, vagy klasszikus, nálunk megtalálod a hozzád legközelebb álló stílusú futószőnyeget!

Futószőnyeg otthonra és szállodákba, irodaházakba is. Fix méretű és vágott, bármilyen hosszúságban kérhető, azaz tekercses futószőnyeg is rendelhető. Extra hosszú futószőnyeg közületi terekbe, szállodák folyosóira és kisebb méretű, minőségi futószőnyeg otthonra az előszobába. 

A futószőnyegeink anyaga elsősorban polipropilén, mert tudjuk, hogy ez már bevált és jó minőségű, nem kényes, ellenálló, könnyen tisztítható anyag. Szálhosszúságuk rövid, ez alól kivételt képez a shaggy futószőnyeg, amelyet a 67 cm és a 80 cm széles kategóriában találsz. A shaggy futószőnyeg otthonra a folyosóra szenzációs választás, mert extra kényelmet, melegséget, puhaságot és komfortosságot ad a család minden tagjának.

 

Tovább

Futószőnyeg, mely minden otthonba beilleszkedik.

A futószőnyeg kialakítása miatt igazán jól el tud helyezkedni egy keskeny, de hosszú folyosón is.
Webáruházunkban 4 féle méretű futószőnyeg közül választhatsz. Vannak olyanok amiknek a szélessége is és a hossza is adott, de vannak olyanok is, amiknek csak a szélessége adott, a hosszúsága igény szerinti méretre vágható. Ezeknek a szőnyegeknek a két vágási felülete nincs beszegve, a két oldala viszont igen.
A két végét érdemes beszegetni, hiszen így esztétikusabb lesz a futószőnyeg, és még a használati idejét is megnöveljük. Akár térelválasztóként is használhatod, két szoba közötti folyosón is jól tud mutatni.

Otthonodba belépve sokkal kellemesebb érzés lesz ha egy futószőnyegre lépsz, mintha a hideg járólap fogadna. Melegséget fog árasztani, és mindemellett még kellemesen puha a járófelülete. Ha a futószőnyeget előszobában helyezed el, ezen kényelmesen ülhet gyermeked, míg a cipőjét felhúzza. Ha folyosóra szánod, akkor sem kell aggódnod ha gyermeked éppen ott kapott ihletet a játékhoz. A futószőnyegen nem fog fázni akármeddig is tart az izgalmas játék. Mivel a futószőnyeg szélessége 65 vagy 67 cm, így a legkeskenyebb folyosókra is befér.
A futószőnyeg természetesen zajcsökkentésre is megfelelő választás. Ha olyan házban laktok, ahol alattatok laknak, de gyermeked éppen a folyosón szeretne labdázni, akkor sem kell aggódni a lehallatszódó labdapattogás miatt. A futószőnyeg tisztán tartásához csak egy porszívóra van szükséged, így tisztán tartása nem igényel sok időt.

Tovább