Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Shaggy, Suba Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Shaggy szőnyeg és suba szőnyeg sokféle méretben és színben. Nagyméretű shaggy szőnyeg és kisméretű shaggy szőnyeg is nagy választékban, raktárkészletről, akár azonnali kiszállítással.

Mint a legtöbb szőnyegre, ezekre a Shaggy és Suba szőnyegekre is jellemző a puhaság és kellemes színvilág. A Shaggy Suba szőnyeg mindenki kedvence, ez nem is csoda, hiszen elképesztő bársonyossága mindenkit levesz a lábáról. Vastag, puha, süppedős, hosszú szálú bolyhos shaggy szőnyeg minden korosztálnyk, minden helyiségbe. Tedd velük komfortosabbá otthonodat!
A shaggy szőnyeg barátságos, otthonos és biztonságos környezet teremt Neked otthonodban. Változatos színvilág és minta, szögletes shaggy szőnyeg és még kör alakú shaggy szőnyeg is rendelhető webáruházunkból. 

Lila shaggy szőnyeg, szürke, bézs, barna, fehér, fekete, kék, zöld shaggy és suba szőnyeg a hálószobába, a nappaliba, a gyerekszobába, a folyosóra, az előszobába és a lakás bármelyik helyiségébe színt, kényelmet, melegséget visz. 

Tovább

Belevaló, stílusos, dizájnos, kellemes színvilágú szőnyeg elegáns, hosszú szálakkal. Melyik szőnyeg lehet? Persze, hogy a Shaggy szőnyeg.

Egy hosszúszálú szőnyeg, vagyis a Shaggy szőnyeg egyaránt jól mutat nappaliban, hálószobában, vendégszobában, de akár gyerekszobában is. Ha gyerekszobába választjuk, akkor tegyük körültekintően. Vegyük figyelembe a gyerek életkorát, ha Shaggy szőnyeggel szeretnénk barátságosabbá tenni a szobáját. Ez jelen esetben csak azért fontos, mert a Shaggy szőnyegeken nem lehet autókázni, hiszen a szőnyeg hosszabb szálaiban nem gurulnak a kis kerekek. De bármilyen más játéknak megfelelő helye lesz a Shaggy szőnyeg, hiszen kellemesen meleg és puha.

Egy szőnyeg minden lakást otthonosabbá és melegebbé tesz, így nagyon fontos lakáskiegészítő. A shaggy szőnyeg igencsak látványos, így bárhol is helyezed el, a tekintetek néhány pillanatig elidőznek rajta. Minden szobának karakteres megjelenést biztosít, kiemelve a környezetét. A shaggy szőnyegen ötvöződik a szín és a stílus. A Szepszonyeg.hu webáruházban különböző méretek közül választhatod ki, hogy a Te szobádba melyik passzol. Találsz Shaggy szőnyeget egészen kicsi méretben is, ha összekötő szőnyeget, vagy csak egy ágyelő szőnyeget szeretnél.

A Shaggy szőnyeg puhasága kellemes és simogató érzés lesz talpadnak, amikor végigsétálsz rajta mezítláb. Ha esetleg tisztán tartása miatt aggódsz kicsit, ne tedd, hiszen porszívóval rendesen kitakarítható. Minőségi anyagból készülnek, így hosszú ideig élvezheted szépségét otthonodban.

Tovább