Shaggy, Suba Szőnyeg

Mint a legtöbb szőnyegre, ezekre a Shaggy Suba szőnyegekre is jellemző a puhaság és kellemes színvilág. A Shaggy Suba szőnyeg mindenki kedvence, ez nem is csoda, hiszen elképesztő bársonyossága mindenkit levesz a lábáról. Tedd velük komfortosabbá otthonodat!

Tovább

Belevaló, stílusos, dizájnos, kellemes színvilágú szőnyeg elegáns, hosszú szálakkal. Melyik szőnyeg lehet? Persze, hogy a Shaggy szőnyeg.

 

Egy hosszúszálú szőnyeg, vagyis a Shaggy szőnyeg egyaránt jól mutat nappaliban, hálószobában , vendégszobában, de akár gyerekszobában is. Ha gyerekszobába választjuk, akkor tegyük körültekintően. Vegyük figyelembe a gyerek életkorát ha Shaggy szőnyeggel szeretnénk barátságosabbá tenni a szobáját. Ez jelen esetben csak azért fontos, mert a Shaggy szőnyegeken nem lehet autókázni, hiszen a szőnyeg hosszabb szálaiban nem gurulnak. De bármilyen más játéknak megfelelő helye lesz a Shaggy szőnyeg, hiszen kellemesen meleg és puha.

Egy szőnyeg minden lakást otthonosabbá és melegebbé tesz, így egy fontos lakáskiegészítő.  A Shaggy szőnyeg igencsak látványos, így bárhol is helyezed el, a tekintetek néhány pillanatig elidőznek rajta. Minden szobának karakteres megjelenést biztosít, kiemelve a környezetét. A Shaggy szőnyegen ötvöződik a szín és a stílus. A Szepszonyeg.hu webáruházban különböző méretek közül választhatod ki, hogy a Te szobádba melyik passzol. Találsz Shaggy szőnyeget egészen kicsi méretben is, ha összekötőt vagy csak egy ágyelőt szeretnél.

A Shaggy szőnyeg puhasága kellemes és simogató érzés lesz talpadnak amikor végigsétálsz rajta mezítláb. Ha esetleg tisztán tartása miatt aggódsz kicsit, ne tedd, hiszen porszívóval rendesen kitakarítható. Minőségi anyagból készült, így hosszú ideig élvezheted szépségét otthonodban.

Tovább