Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Padlószőnyeg

Padlószőnyegek elképesztően hatalmas választékban, egy helyen - Szépszőnyeg.hu

A padlószőnyeg, felhasználási tereületüknek megfelelően különböző típusúak lehetnek: irodai padlószőnyeg | lakossági padlószőnyeg | és a műfű padlószőnyeg is ide sorolható.

Padlószőnyeg gyerekszobába, irodába, hálószobába, gardrób szobába és bárhová, ahová csak szeretnéd! Különböző stílusok, színek és minták. Imádjuk a padlószőnyegeket, mert csodálatos meghitt, otthonos, békés hangulattal töltik be a teret!
A faltól-falig, a helyiség teljes egészében puha járófelülettel burkolt tere békés és harmonikus padlószőnyeggel. Bátran válaszd a maximális kényelem, komfort megteremtéséhez. 

A padlószőnyeg hamisíthatatlan kényelme és meghittsége mindenkit rabul ejt. A vastag shaggy padlószőnyeg lenyűgöző luxus hatású látványa és érintése felejthetetlen. Webáruházunk stílusos, modern és klasszikus, hagyományos padlószőnyeget is kínál azoknak, akik kifejezetten ezt a szőnyeg típust kleresik. Padlófűtés mellé is tökéletes választás.

Kérd ajánlatunkat a padlószőnyeg, PVC szakszerű lerakásához, meleg-burkolat elkészítéséhez.
Időpont egyeztetés: info@szonyegjoaron.hu. Telefon: +3630-337-5363
Kérem, Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Tovább

A mindig divatos és praktikus padlószőnyeg

Szeretnéd otthonod padlóját nem csak széppé, de melegebbé is varázsolni? Akkor webáruházunkban nézd meg padlószőnyeg kínálatunkat. Manapság is tökéletes kiegészítője lehet otthonunknak. Magas komfortérzetet biztosít, mely köszönhető melegségének és puhaságának. A padlószőnyeg lerakásakor többféle technika közül választhatsz. Padlószőnyegeink adott szélességben kaphatóak, de a lerakás helyszínén természetesen igény szerinti méretre vághatóak.

Többféle stílusban találsz webáruházunkban padlószőnyeget. Itt van például a talán mindannyiunk számára ismert szőnyegfajta,a nyírt padlószőnyeg. Ez rövid szálhosszúságú, így ideális választás annak, aki allergiás a poratkára. Többféle színben és mintával kapható webáruházunkban a nyírt padlószőnyeg.

A padlószőnyeg tisztán tartása egyszerű, ebben segítségedre lesz egy porszívó. A padlószőnyegnek a másik szintén kedvelt típusa, a Shaggy padlószőnyeg. Ez hosszabb szálhosszúságú, de szintén nagyon puha és meleg. A Shaggy padlószőnyeg kellemes élénk vagy pasztell színekben kapható, mindezek minta nélküliek. Nagyon ízlésesek és dizájnosak. Gyermeked szobájába is választhatsz padlószőnyeget. Találsz köztük kifejezetten gyerekeknek szánt mintásat is. Kislányoknak hercegnőset vagy pillangósat, kisfiúknak pedig akár vagány autópályásat. Irodádban sem kell nélkülözni a padlószőnyeg nyújtotta komfortérzetet.

Az ipari filc padlószőnyeg rendkívül strapabíró, nagy igénybevételű területekre gyártják.

A filc padlószőnyeg irodákba, edzőtermekbe, templomokba, szállodákba ideális választás.

Bármelyiket is választod, kényelmes puhasága magával fog ragadni.

Tovább