Padlószőnyeg

Kérd ajánlatunkat a padlószőnyeg, PVC szakszerű lerakásához, meleg-burkolat elkészítéséhez.
Időpont egyeztetés: info@szonyegjoaron.hu. Telefon: +3630-337-5363
Kérem Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen a pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

A mindig divatos és praktikus padlószőnyeg

 

Szeretnéd otthonod padlóját nem csak széppé, de melegebbé is varázsolni? Akkor webáruházunkban nézd meg padlószőnyeg kínálatunkat. Manapság is tökéletes kiegészítője lehet otthonunknak. Magas komfortérzetet biztosít, mely köszönhető melegségének és puhaságának. A padlószőnyeg lerakásakor többféle technika közül választhatsz. Padlószőnyegeink adott szélességben kaphatóak, de a lerakás helyszínén természetesen igény szerinti méretre vághatóak.

Többféle stílusban találsz webáruházunkban padlószőnyeget. Itt van például a talán mindannyiunk számára ismert szőnyegfajta,a nyírt padlószőnyeg. Ez rövid szálhosszúságú, így ideális választás annak, aki allergiás a poratkára. Többféle színben és mintával kapható webáruházunkban a nyírt padlószőnyeg. Tisztán tartása egyszerű, ebben segítségedre lesz egy porszívó. A padlószőnyegnek a másik szintén kedvelt típusa, a Shaggy padlószőnyeg. Ez hosszabb szálhosszúságú, de szintén nagyon puha és meleg. A Shaggy padlószőnyeg kellemes élénk vagy pasztell színekben kapható, mindezek minta nélküliek. Nagyon ízlésesek és dizájnosak. Gyermeked szobájába is választhatsz padlószőnyeget. Találsz köztük kifejezetten gyerekeknek szánt mintásat is. Kislányoknak hercegnőset vagy pillangósat, kisfiúknak pedig akár vagány autópályásat. Irodádban sem kell nélkülözni a padlószőnyeg nyújtotta komfortérzetet.

Bármelyiket is választod, kényelmes puhasága magával fog ragadni.