Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Irodai Padlószőnyeg

Irodai padlószőnyeg nagy választékban. Legyen az iroda is komfortos, meleg érzésű, barátságos és hangulatos, melegburkolatú, erős, strapabíró iroda szőnyeggel. Kiváló minőség, szuper árak, kényelmes rendelés!

Kérd árajánlatunkat a padlószőnyeg szakszerű lerakásához, meleg-burkolat elkészítéséhez.
Időpont egyeztetés: info@szonyegjoaron.hu. Telefon: +3630-337-5363
Kérem, Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Tovább
Anyaga
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Minőség
Szín
Vastagság

Ha irodádat barátságosabbá és melegebbé tennéd, akkor ehhez megfelelő választás a padlószőnyeg, mely az irodádban is bátran használható

 

A padlószőnyeg minden irodában megállja a helyét. Webáruházunk kínálatában találsz az egyszerűbbtől a modernen át az exkluzívig többféle irodai padlószőnyeget. A padlószőnyeg látványa melegséget fog árasztani, mely igazán kellemes érzés az egész napos munkában.

Az irodai padlószőnyeg is biztonságosan rögzíthető. Takarítása sem jelent túl nagy gondot, de ehhez célszerű az igénybevételnek megfelelő színű és anyagú padlószőnyeget választanod. Hiszen ha egy nagyobb „forgalmú” irodába vékonyabb és világosabb színű irodai padlószőnyeget tennél, akkor azon hamarabb meglátszódna a gyakori igénybevétel. Ezáltal veszítene esztétikus összhatásából. Akár a  napi szintű porszívózás sem viseli meg az irodai padlószőnyegeket. Szükség esetén akár a vegyi szőnyegtisztítás sem okoz gondot, de körültekintően kell megválasztani a szőnyeg tisztításához használt szert.

Padlószőnyegeink adott szélességűek, de a helyszínen igény szerinti méretre vághatóak.

Irodád ízléses megjelenéséhez nélkülözhetetlen a bútorokat és egyéb kiegészítőket összehangolnod a padlószőnyeg megjelenésével.

Ha jól érzed magad az irodában, a munka is jobban megy :)

 

Tovább