Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Irodai-Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

A szizál jellegű szőnyeg kültéri és beltéri használatra is alkalmas, nagyforgalmú helyekre, így az irodába is kiváló választás ez a természetes hatású szőnyeg. 

A szizál jellegű szőnyeg irodába is jó választás, magas minősége és természetessége révén. Sokkal kellemesebb a munka, ha talpaink alatt kellemes irodai szőnyeg terül el. Különböző méreteink között megtalálod a legoptimálisabbat.

A természetes szizál jellegű szőnyeg anyaga speciális, kemény polipropilén, ami képes elnyelni a nedvességet, sőt a nyári kánikulában a szoba klímáját is kiegyensúlyozza. Antisztatikus hatású, azaz atkaellenes, nem tudnak megtelepedni benne és a port is taszítja. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően tisztítást alig igényel. Azonban seperhetjük, porszívózhatjuk és felmosó ronggyal is tisztíthatjuk, semleges mosószeres vízzel.

A szizál jellegű irodai szőnyegek jól illenek a modern stílusú irodákba, de a régi, klasszikus, esetleg retró hangulattal is azonosul. Ajánljuk még konyhába, étkezőbe, előtérbe, télikertbe és akár teraszra, erkélyre, kültérre is.

Barna, bézs, világos és sötét szín árnyalat is megtalálható választékunkban, több méretben is.

Gyors kiszállítás, saját raktárkészletről, akár már másnapra is.

Tovább

Irodádat is hangulatossá teheted szizál jellegű irodai szőnyeg segítségével.

Irodádat is komfortosabbá teheted egy dizájnos és ízléses irodai szőnyeg segítségével. Bármekkora méretű is az iroda, a szőnyeg nyújtotta komfortérzetről semmiképpen sem kell lemondanod. Webáruházunk többféle típusú irodai szőnyeg kínálatában megtalálod a környezetedbe legjobban illőt.

Nagyobb felülethez ideális választás lehet az irodai padlószőnyeg. Padlószőnyegeink többféle színben kaphatóak, de mindegyiknek adott a szélessége. Természetesen a helyszínen igény szerint tudod alakítani.
Az irodai padlószőnyeg lerakását több módon is megoldhatod. Ha esetleg egy keskenyebb helyre szánod a szőnyeget, akkor nézd meg a 80 x 150 cm-es irodai futószőnyegeinket. Ha ettől nagyobb felületet szeretnél szőnyeggel borítani, akkor két nagyobb méret közül választhatod ki, hogy melyik illene jobban irodád méretéhez.

Bármelyik méretű irodai szőnyeget is választod, fontos, hogy összehangold a bútorok stílusával a falak színével, és egyéb kiegészítőkkel.  
Fontos az irodai szőnyeg kiválasztása előtt átgondolnod, hogy mekkora forgalmú helyre szánod. Ez főleg azért fontos, hogy nagyobb igénybevételű iroda esetén olyan szőnyeget válassz amin nem látszódik annyira a szennyeződés. A legtöbb esetben csak fel kell porszívózni, és az átlagos napi szennyeződés el is tűnt. Mindegy, hogy egyszerűbb, klasszikusabb vagy elegánsabb szőnyegre esik a választásod, melegségével barátságossá fogja tenni irodádat.

Tovább