Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Padlóburkolat

Padlóburkolat rendelés és kivitelezés. 

Lakásfelújítást tervezel? Válogass szép padlóburkolataink között vinyl padló, vagy laminált padló variációkból.

A vinyl padlóburkolat, vagy másik ismert neve LVT padló, sokoldalúan használható burkolat. Nem csak lakossági szinten, hanem közületi, ipari felhasználásra is alkalmas. Sőt, mivel vízálló, így a vizesblokkal felszerelt helyiségekben is lerakható. Nem álom többé tehát egy fahatású padlóburkolat a fürdőszobában sem.

Nagyon szép, élethű fahatású, kőhatású vinyl padló stílusok vannak, melyek között biztosan megtalálja mindenki, ami álmai otthonába épp illik.

Egyre népszerűbb a vinyl padló, hiszen nagyon gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni, gyönyörű végeredményt kapva.

Kényelmes rendelés, országos házhoz szállítás.

 

 

Tovább

Vinyl padló és laminált padló rendelés online, kényelmesen.

A második generációs vinyl padló egyre népszerűbb hazánkban is.

100% vízálló, magas kopásállóságú és még sok-sok jó tulajdonsága van, amit szerencsére egyre többen ismernek már.

A vinyl padlóburkolat kínálatban jelenleg kétféle típust forgalmazunk:

  • Tekercses vinyl padló
  • Modul klikkes vinyl padló

Mindkettő tökéletes megoldást kínál ha nagyon gyorsan van szükség egy kis felújításra és akkor is, amikor vadiúj otthon kialakításáról és padlóburkolásáról van szó.

A vinyl padlók gyorsan letehetőek, így tényleg egy innovatív és modern burkolási módról beszélhetünk.

Hová használható a vinyl padló?

A vinyl padló, vagyis a PVC padló otthon is és közületekben is használható. Közkedvelt például óvodák, bölcsődék, iskolák, játszóházak, tornatermek, edzőtermek, vendéglátóhelyek, irodák és szinte minden intézményben találkozhatunk ezzel a szuper padlóburkolat típussal.

Mi az a tekercses és a modulos klikkes vinyl?

Vinyl padlók között két típus a legismertebb. A tekercses és a modul. Mi a különbség?

A tekercses vinyl padlót úgy kell elképzelni, mint egy padlószőnyeget. Ki kell gurítani a padlóra és méretre vágni. Szerencsére könnyen lehet vele dolgozni, nagyon könnyen vágható egy egyszerű ollóval, vagy sniccerrel/szikével is.

A modul klikkes vinyl padló pedig a laminált padlóhoz hasonlítható, úgynevezett összepattintásos lerakással kivitelzhető. Szintén könnyen vágható, tehát semmivel sem bonyolultabb a lerakása, mint a tekercses vinyl padló.

Ha precízek és maximalisták vagyunk, akkor az aljzatbetont tükörsimára dolgozzuk el, mielőtt ráhelyezzük a vinyl padlót. Ha ezt elhagyjuk, akkor esztétikailag is és élettartamilag is negatívan befolyásoljuk a vinyl padlót.

Mi a legjobb a vinyl padlóban?

100%-ban vízálló, ez pedig felvértezi az ultramultifunkcionális sajátossággal.

Így a vizesblokkos helyiségekben is lerakható. A fürdőszoba is természetes fahatású padlóval büszkélkedhet anélkül, hogy a pára és a víz bármilyen kárt tudna tenni benne. Konyha, illemhelyiség, mindenhol gyönyörű és stílusos padlónk lehet vele.

A vinyl padló gyerekszobába is tökéletes.

A vinyl padló csúszásgátló bevonatos, nagyon kopásálló, viszonylag puha is és ráadásul antisztatikus is, így a gyerekszoba praktikus padlóburkolata lehet. Zajcsökkentő, így a gyerekek szaladgálása sem lesz annyira zavaró. Jó hőelvezető, padlófűtéshez is használható. Nem mellesleg pedig nagyon könnyen tisztántartható.

A vinyl padló előnyei még:

  • A járólapokkal, parkettákkal ellentétben sokkal könnyebben, gyorsabban, költséghatékonyabban kivitelezhetünk vele.
  • Élethű texturált felülete kifogástalan. Talán nem is lehet megmondani róla, hogy valódi csempe, parketta, laminált padló, vagy vinyl padló látható. Egyedül a talpaink fogják elárulni, hogy sokkal komfortosabb a járás rajta.
  • Nagy előnyöket kovácsol azoknak, akik kutyust, cicust tartanak otthon a lakásban. Nagyon könnyű ugyanis takarítani és a nedvesség (kutya pisi, macska pisi) hatására nem duzzad meg. Vizes porszívóval és felmosóval fenntarthatjuk a maximális higiéniát, háziállatok mellett is, így nem kell kompromisszumot kötni.

 

 

 

 

 

Tovább