Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Laminált padló

Rendelj laminált padlót kényelmesen, otthonról. Válaszd ki azt a színt, amelyiket csak szeretnéd. Kedvencünk a füstös tölgy és az elegáns tölgy, de mindegyik lenyűgöző. Jó kopásállóságú, kiváló minőségű laminált padlók egy helyen.

Tovább
Kiszerelés
Kopás osztály
Szín
Vastagság

A kényelmes és látványos laminált padló, mely minden szobát egyedivé tesz

 

Webáruházunkban többféle stílusú laminált padló közül választhatsz. A laminált padló egyik előnye, hogy könnyen és gyorsan lerakható. A laminált padló járófelülete színében és mintázatában a természetes fa erezetét adja vissza.

A lakásokban használatos vastagságú laminált padlóink között kedvedre válogathatsz, hogy melyik színt képzeled el az ezzel burkolt szobákban. Választhatsz a világos juhar színű laminált padlótól a sötétebb tölgy színűig. Ha szereted a szürkét, kombinálhatod nyugodtan megfelelő kiegészítőkkel a webáruházunkban is megtalálható galambszürke laminált padlót. Szerencsére a szürke szín szinte mindennel jól mutat, megengedi, hogy teljesen más, akár élénkebb színekkel is kombináljuk.  Vagy burkold szobádat elegáns tölggyel, a kiegészítők megválasztásánál itt is érdemes figyelni az összhangra, hiszen a szoba összképe akkor lesz teljes.

Kopásállósága teljesen megfelelő az otthoni környezetben elvártnak, így a laminált padló vastagsága 6-10 mm között van. A laminált padló lerakásakor pár alapszabályt kell betartani, és padlónk évekig gyönyörű marad. Többféle szilárd aljzatra fektethető, de nem szabad szegeléssel vagy ragasztással rögzíteni őket az aljzathoz!

Tovább