Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Lábtörlő

Egy szép szennyfogó lábtörlő minden évszakban jó szolgálatot tesz. Ajánljuk őket otthoni és közületi használatra is. Válassz egy vidám, minőségi lábtörlőt akár gumi, kókusz, vagy szövet anyagból és hagyd kint a piszkot.

Tovább

Ha nem szeretsz a latyakos időben minden otthonodba betérő után takarítani, akkor használj dizájnos lábtörlőt

 

Ha szeretnéd megelőzni, hogy a sár és a latyak bekerüljön otthonod padlójára, akkor előzd meg egy lábtörő segítségével. Webáruházunk kínálatában többféle anyagból készült lábtörlőt találsz. Tőled függ, hogy melyik díszíti majd bejárati ajtódat.

Talán az egyik legismertebb, a gumiból készült lábtörlő. Hatékony, ha a szennyeződések eltávolításáról van szó. Időtálló lábtörlő, nem fogja hamar tönkretenni a gyakori használat sem. De választhatsz kínálatunkból kókusz lábtörlőt is. Ezek is nagyon hatékonyak és dizájnosak. Találsz olyan kókusz lábtörlőt, mely vagy gumival van kombinálva, vagy pedig drótráccsal. Ebből találsz félkör íveset is, ha ezzel szeretnéd hívogatóbbá varázsolni ajtódat. Ez a lábtörlő is hatékonyan tartja magában a szennyeződéseket. Szennyfogó szőnyegeink közül is megtalálod a kedvedre való színt. Ezek a lábtörlők jól bírják a szélsőséges időjárást is.

De ne csak otthonodat védd meg a sártól, hanem akár üzletedet is! Erre is megfelelő a nagy kopásállósságú szennyfogó vagy az extra erős és strapabíró lábtörlők. Mindegyiket különböző színekben találod meg a Szépszőnyeg.hu webáruházban.

Bármelyik lábtörlő nyeri el a tetszésedet, nem fog csalódást okozni. Valamennyi lábtörlőnk kiváló minőségű anyagból készült. Így sokáig fog neked segíteni, hogy elkerüljön a csapadékos időjárás miatti kellemetlen takarítás.

Tovább