Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Lábtörlő

Ingyenes szállítás!

Welcome lábtörlő, Home lábtörlő jó áron!

Lábtörlők nagy választékban, raktárkészletről, akár már másnapra. Beltéri lábtörlő és kültéri lábtörlő otthonra, irodába, intézményekbe és nagyforgalmú helyiségekhez is. Kókusz lábtörlő, gumi, szövet, kókusz-drótrácsos, nagy teherbírású ipari lábtörlők egy helyen. Erős, minőségi, szép lábtörlő mindenkinek, minden ajtóba. 

Egy szép szennyfogó lábtörlő minden évszakban jó szolgálatot tesz. Válassz egy vidám, minőségi lábtörlőt akár gumi, kókusz, vagy szövet anyagból és hagyd kint a piszkot. Minden lakás ajtaja előtt kötelező egy szép, hangulatos modern lábtörlő, amibe hazaérve megtörölhetjük esős, vizes, poros cipőnk talpát. Az otthon higiéniájához sokat hozzá tesz egy lábtörlő.

Szögletes és félkör íves lábtörlők is rendelhetőek, különböző anyagokból. Otthoni felhasználásra tökéletes a szövet, a kókusz, vagy a drót-kókusz lábtörlő, nagyforgalmú helyekre pedig az acélos lábtörlő. 

Válaszd ki a legpraktikusabbat és éld mindennapjaid szép környezetben.

Tovább

Stílusos lábtörlő nem csak a latyakos, sáros időjáráshoz, hanem minden napra, minden évszakba.

Ha szeretnéd megelőzni, hogy a sár és a latyak bekerüljön otthonod padlójára, akkor előzd meg egy szép lábtörő segítségével. Webáruházunk kínálatában többféle anyagból készült lábtörlőt találsz. Tőled függ, hogy melyik díszíti majd bejárati ajtódat. Gumi, kókusz, astroturf, szövet, acélsodronyos és folyamatosan megújuló árukészlet vár.

Talán az egyik legismertebb, a gumi lábtörlő.
Hatékony, ha a szennyeződések eltávolításáról van szó. Időtálló lábtörlő, nem fogja hamar tönkretenni a gyakori használat mellett sem. De választhatsz kínálatunkból kókusz lábtörlőt is, melyek nagyon hatékonyak és dizájnosak. Találsz olyan kókusz lábtörlőt, mely vagy gumival van kombinálva, vagy pedig drótráccsal.
Ebből találsz félköríveset is, ha ezzel szeretnéd hívogatóbbá varázsolni ajtódat. Ez a lábtörlő is hatékonyan tartja magában a szennyeződéseket.
Szennyfogó szőnyegeink közül is megtalálod a kedvedre való színt. Ezek a lábtörlők jól bírják a szélsőséges időjárást is. Hó, eső, sár, latyak, por, stb., mindennel megbirkózik és leszedi a cipő talpáról.

De ne csak otthonodat védd meg a sártól, hanem akár üzletedet is! Erre is megfelelő a nagy kopásállóságú, extra erős és strapabíró szennyfogó lábtörlő. Mindegyiket különböző színekben találod meg a Szépszőnyeg.hu webáruházban. Méretben is többféle lábtörlő kapható, kisebb és nagyobb, minden igényhez.

Bármelyik lábtörlő nyeri el a tetszésedet, nem fog csalódást okozni. Valamennyi lábtörlőnk kiváló minőségű anyagból készült. Így sokáig fog neked segíteni, hogy elkerüljön a csapadékos időjárás miatti kellemetlen takarítás.

Tovább