Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Műfű

Műfű vásárlás online, nagy választékban, kültéri és beltéri műfű is raktáron

Kérj ingyenes műfű mintát, hogy könyebben válassz, az info@szepszonyeg.hu címen. Telefonszámodat is add meg! Holnap már a kezedben lesz ;)

Hosszú szálú, élethű műfű és rövidszálú műfű szőnyeg. Műfű medencéhez, műfű az erkélyre, teraszra, műfű a kertbe, stb. A műfű minden területre alkalmas. Jó vízelvezető, UV álló, tartós, erős, kopásálló. Varázsolj mindig tiszta, gyönyörű környezetet magad köré műfűvel.
Műfű-lerakás, Kivitelezés.
Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legjobb megoldást választani a nálunk vásárolt műfű esetén. Ha kéred, segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű burkolat elkészítésében. Telefon: +36-30-337-5363; Email: info@szepszonyeg.hu

Tovább
Anyag
Kiszerelés
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Szálhosszúság
Szálmagasság
Szín

A szép zöld természet látványát akár erkélyeden is élvezheted, kiváló minőségű műfüveink segítségével

Ha eddig hezitáltál, már ne tedd! Kiváló minőségű műfüveink közül kedvedre válogathatsz! Bárhol igényes zöld füves területet varázsolhatsz, akár egy panellakás erkélyén is. Különböző szélességben találod meg a neked legszimpatikusabbat! Találsz rövidebb, és hosszabb szálhosszúságban is igényes műfüvet webáruházunk kínálatában. De kerted is mindig ápoltnak fogod találni, s még a fűnyírással sem kell bajlódnod! Olyan lesz, mintha egy hibátlan zöld füves területen sétálnál. Teraszodat is fel tudod dobni vele. A kellemes melegebb napokon akár a kávédat/teádat is elfogyaszthatod a műfüves zöld teraszodon. 

De ha gyermekeid számára játszóteret szeretnél kialakítani, arra is tökéletes a műfű. Így egy igényes és kellemes zöld terület várja a gyerekeket. A műfüvön nyugodtan lehet akár kismotorozni is. Nem fogja magát úgy lehorzsolni egy a játék hevében bekövetkezett esés miatt, mintha ez a betonon történne.

De ha egy sportolásra alkalmas pályát szeretnél kialakítani, ne várj tovább! A műfű alkalmas teniszpálya, focipálya borítására is.

Ha a képeket és leírások nézve még mindig bizonytalan vagy abban, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor kérj bátran mintát!

Tovább