Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Vinyl padló - Vízálló padló

Vinyl padló és modul vinyl padló rendelés kényelmesen, ha épp lakásfelújítást tervezel. 

 

A vinyl padló nem összekeverendő a linóleummal!

Sokan keverik e két padlóburkolatot, pedig két különböző tulajdonságokkal bíró padlótípusról van szó.

A linóleum kemény anyagú, mely parafából, mészkőporból, lenolajból, stb. készül. A vinyl padló, azaz PVC padló azonban egy sokkal modernebb, innovatívabb, lágyabb anyagú padlóburkolat. Tartósabb is, hiszen többrétegű felületből áll. Legfelső rétege egy nagy kopásállóságú felület, mely dombornyomott textúrájával nagyon élethű. Alatta hordózóréteg, ragasztóréteg, fedőréteg, lakkréteg van. A vinyl padló esztétikailag is sokkal magasabb színvonalat képvisel a linóleummal szemben.

Tehát a vinyl padló sokkal

  • tartósabb
  • ellenállóbb
  • puhább
  • komfortosabb
  • szebb
  • modernebb anyagösszetételű padlóburkolat, mint a linóleum.

 

Tovább
Méret (tekercs szélesség)
Szín
Típus
Tekercs hossz
Vastagság
 

A PVC padló, vagyis a polivinilklorid egy új, modern, innovatív parlóburkolat. Elasztikus, kellemes felülete magas komfortfokozatot, kellemes járási felületet ad használóinak.

Lakossági és közületi, ipari használatra is kínálunk gyönyörű, élethű, jó minőségű PVC padlóburkolatokat.

A PVC padló nagyon népszerű lett az utóbbi években. Legnagyobb előnye, hogy nagyon gyorsan letehető a padlóra. Továbbá nagy kínálat van különböző természetes hatású, élethű mintákkal. Akár kőhatású, illetve gyönyörű szép fahatású vinyl padló is választható, melyek megtévesztésig olyan látványúak, mintha igazi kő, csempe, vagy fa padlóburkolat lenne otthonában.

A PVC padló réteges felépítése miatt olyan ellenálló, jó kopásállóságú, szinte lehetetlen kárt tenni benne. A burkolat élethű mintáján egy úgynevezett kopóréteg megóvja a fakulástól, kopástól. Ezen egy poliuretán bevonat van, ami megkönnyíti a vinyl padló tisztántartását. 

A PVC padló kellemes járófelületet ad, így az ízületeket is kíméli. Tényleg bárhol hasznos, gyermekek és felnőttek köreiben is. Intézményekben és otthon is praktikus, mivel csökkenti a lépészajokat és a cipők zavaró kopogását. Emeletekre, lépcsőre, folyosóra is tökéletes.

Kínálatunkban minőségi belga vinyl padlók vannak, melyek az európai uniós szabványoknak teljes egészében megfelelnek. Mind a lángállóság, mind a füstkibocsátás és az anyagösszetétel és a környezetvédelmi besorolás is szabványos, megbízható.

Olyan vinyl padló is megtalálható webshopunkban, ami speciálisan tisztaterekbe, műtőkbe, laboratóriumokba, röntgentermekbe, stb. is letehető. Ezek a területek olyan rendhagyó berendezéseket és burkolatokat igényelnek, amik megfelelnek az egyedi követelményeknek.

Miért kell speciális PVC padló tisztaterekbe?

Megakadályozzák az elektrosztatikus kisüléseket. Ez az orvosi műszerekre lehet hatással, ami egy műtét során az emberi életet is veszélyeztetheti. 

 

Tovább