Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Modern Padlószőnyeg

Modern padlószőnyeg minden helyiségbe! Melyik szín ejtett ámulatba? Elegáns fehér, vagy üde pink? Nálunk minden színt megtalálsz egy helyen. Legyen mindig puha érzés talpaidnak minőségi padlószőnyeggel. Élvezd a modern padlószőnyeg határtalan kényelmét!

Kérem, Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.
Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szepszonyeg.hu

Tovább
Anyaga
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Minőség
Szálhosszúság
Szálmagasság
Szín
Vastagság
 

Szereted a divatosat, ami egyben praktikus is? Akkor otthonod padlóját varázsold melegebbé nyírt padlószőnyeggel!

A padlószőnyeg praktikussága miatt még egy jó darabig nem fog kimenni a divatból. Manapság meg már egészen dizájnos nyírt (nagyon rövid szálú) padlószőnyegek törnek utat maguknak a hazai piacokon. Webáruházunkban is többféle színű és mintázatú padlószőnyeg közül választhatod ki az otthonodba illőt.

A nyírt padlószőnyegek szélessége minden esetben adott, de olyan hosszúságút kérhetsz belőle amekkorára szükséged van. Ezt a lerakás helyszínén igazán könnyen tudod módosítani, és szükség szerint méretre tudod vágni. A nyírt padlószőnyeget többféle technikával tudod rögzíteni.

A nyírt padlószőnyeg vastagsága és puhasága miatt megfelelő komfortérzetet és melegséget biztosít a szobában. Rövid szálhosszúsága miatt ideálisabb választás lehet allergiások számára. A nyírt padlószőnyegeket egyszerűen és könnyedén tudod tisztán tartani, hiszen elég felporszívóznod. Allergiások számára ez a művelet gyakrabban ismételendő, s a megfelelő szőnyegtisztító szerrel  történő tisztítása sem okoz benne kárt.

Bármelyik színű nyírt padlószőnyeget is választod, otthonod padlóját melegebbé varázsolja. A megfelelő színű és stílusú bútorokkal, berendezési tárgyakkal kellemesebb összképet nyújt majd a szobában.

Élvezd a padlószőnyeg nyújtotta kényelmességet, puhaságot és melegséget!

Tovább