Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Gyerekmintás-Padlószőnyeg

Gyerekmintás padlószőnyeg, amely elrepít meseországba! Egy kényelmes, strapabíró gyerekmintás padlószőnyeg igazi derűs hangulatot ad a szobának, ahol jó lenni, jó játszani és jó tanulni is. Tökéletes megoldás padlófűtés esetében is.

Kérem, Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szepszonyeg.hu

Tovább
Minőség
Szín

Ha kisebb gyermeked szobáját szeretnéd padlószőnyeggel barátságosabbá tenni, akkor ajánlom figyelmedbe webáruházunk gyerekmintás padlószőnyeg kínálatát.

Ezekkel a padlószőnyegekkel ugyanis adhatsz a gyerekszobának egy stílusos és egyedi megjelenést. Ezzel költséghatékonyabban varázsolhatod kicsi gyermeked szobáját barátságosabbá és nem utolsó sorban melegebbé is. Ezeken a gyerekmintás padlószőnyegeken ülve minden játék önfeledt lehet, hiszen melegséget nyújtanak, így nem fog felfázni az izgalmas játék alatt.

Lányoknak és fiúknak is találtok megfelelő gyerekmintás padlószőnyeget. A lányoknak nagyszerű választás lehet a királylányos balerinás, vagy a gyönyörű színekkel rendelkező, erdőt ábrázoló padlószőnyeg, mely akár fiú szobában is megállja a helyét. A zöld erdős gyerekmintás padlószőnyeg még akár gyermeked képzelőerejét és történetmesélési képességét is fejlesztheti, hiszen nagyon sok „mesét” lehet kitalálni hozzá. Ez akár az egész családnak lehet közös játék, hiszen jó móka a meleg padlószőnyegen ülve történetet mesélni.

Fiúknak pedig egy autópályás gyerekmintás padlószőnyegen kezdődhet is a verseny. Minden gyerekmintás padlószőnyeget könnyű takarítani, hiszen ez porszívózással ez könnyen megoldható.

Élvezzétek az önfeledt játék lehetőségét egy kényelmes és meleg padlószőnyegen!

 

Tovább