Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Fürdőszoba szőnyeg

Gyönyörű fürdőszoba szőnyegek, nagy választékban. Talpaid imádni fogják a meleg és bársonyos fürdőszoba szőnyeg érintését, a fürdőkádból kilépve! A komfortos fürdőszoba titka, a fürdőszoba szőnyeg!

Tovább
Méret
Minőség
Szín
 

Fürdőszobád járólapját is melegebbé és dizájnossá teheted fürdőszobaszőnyeg segítségével

 

Eddig nem szerettél mezítláb lenni a fürdőszobában a hideg járólap miatt? Akkor erre dizájnos megoldást nyújthat neked a fürdőszobaszőnyeg. Több funkciója miatt is ajánlott használni a fürdőszobaszőnyeget. Ezek a fürdőszobaszőnyeg szettek nem csak összhangot teremtenek az illemhelyiségekben, de biztonságot is adnak. Hátoldala csúszásmentes réteggel van ellátva, így stabilan a helyén marad. Erre a fürdőszobaszőnyegre kiléphetsz vizes lábbal is. Mivel a fürdőszobaszőnyeg puha, így talpadnak is kellemes élmény lesz.

A Szepszonyeg.hu webáruház kínálatában találsz fürdőszobaszőnyeget önmagában is, vagy szettben is. Válassz olyat, ami illik a csempéhez, a járólaphoz és az egyéb fürdőszobai kiegészítőkhöz. Így kellemes összhangban lesznek a fürdőszobaszőnyeggel. Ezáltal Te is kellemesebben fogod magad érezni, hisz az összhang jóleső érzéssel fog eltölteni. A színes fürdőszobaszőnyeg kis bohóságot visz a fürdőszobádba, mely mosolyt csalhat az arcodra.

Bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni a fürdőszobaszőnyegben, hiszen minőségi anyagokból készültek. Élvezd fürdőszobádban is a puha szőnyeg nyújtotta kényelmet!

Tovább