Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Gyapjúszőnyeg

Ingyenes szállítás!

Gyapjú szőnyegek 100% gyapjúból

Prémium kategóriájú, exkluzív 100% gyapjúszőnyeg azoknak, akik igazi ínyencek a lakberendezésben. Aki találkozott már eredeti gyapjú szőnyeggel, tudja, hogy mennyire különlegesek és egyediek. A nemes gyapjú anyaga semmihez sem hasonlítható.

Allergiásoknak tökéletes, mert anyaga magukhoz vonzza a por részecskéket és összegyűjtik az atkákat. Magas páratartalom esetében elnyeli a nedvességet, amikor száraz a levegő, akkor pedig kipárologtatja. A természetes gyapjú szőnyeg hozzájárul az egészséges környezethez, ráadásul Ön tudta, hogy a gyapjú anyagú szőnyeg lángálló és nem tud égni? A gyapjú szőnyeg a természet csodája. 

A gyapjú szőnyeg az a kategória, melytől sokan félnek. Mivel exkluzív szőnyeg, féltjük mi lesz ha ráömlik valami és piszkos lesz. A gyapjú szőnyeg azonban a legellenállóbb szőnyeg, amit ismerünk. A különleges gyapjú anyaga mindent taszít. Nehéz olyan foltot hagyni benne, amit ne lehetne eltávolítani, ráadásul rendkívül jó színtartó is.

A gyapjú szőnyeg egy örök életre szóló lakástextil.

 

Tovább
Méret

Elegancia és puhaság egy szőnyegen.

A gyapjúszőnyeg, mint a neve is mutatja, gyapjúból készült. Ezért nagyon kellemesen puha, vastag és meleg. Amikor rálépsz, szinte belesüpped a talpad. Egy ilyen gyapjúszőnyeg a szoba bármely pontjáról kitűnik, és megjelenése eleganciát sugároz.

Webáruházunk gyapjúszőnyeg kínálatából választhatsz egyszínű, királyi eleganciát árasztó fehéret, vagy színesebb gyapjúszőnyegek közül is. Nem fog csalódás érni, bármelyiket is választod, hiszen mindegyik I. osztályú, extra minőségi anyagból készültek. Így igazából csak a szín kiválasztásával kell foglalkoznod, meg megnézni, hogy az a méret befér – e a kiszemelt helyre. Gyapjúszőnyegeink egy méretben kapahatóak, viszont ezek eltérőek, nem csak a színük különbözik, hanem a méretük is. Érdemes végigböngészni gyapjúszőnyeg kínálatunkat, hogy kedvező áron juthass hozzá minőségi elegáns gyapjúszőnyegedhez.

A gyapjúszőnyeg nyújtotta puhaság egyedi és utánozhatatlan. Némelyik gyapjúszőnyeg meg van bolondítva egy hozzá teljesen jól illő rojtos széllel. Ezzel még jobban felkelti mindenki figyelmét. A dicsérő szavak nem maradnak el ha vendégeid meglátják az otthonodban. De vigyázz, hiszen ha egyszer nem csak rálép valaki a szőnyegre, hanem le is ül, akkor nem fog tudni egyhamar felállni onnan, hiszen a pihe-puha szőnyeg kényelmessége magával ragadja.

Élvezd otthonodban az elbűvölő eleganciát és a királyi kényelmet egy minőségi és esztétikus gyapjúszőnyeg segítségével!

 

Tovább