Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Konyha szőnyeg

Idegenkedsz tőle, hogy szőnyeg legyen a konyhádban? Akkor ezekkel a konyha szőnyegekkel eloszlathatod a „félelmedet”. Ezek a konyha szőnyegek modernek, vagányak, mintásak és egyszínűek is lehetnek, melyek könnyen tisztíthatóak.

Tovább
Méret
Minőség

Már konyhádban sem kell nélkülözni a szőnyeget.

 

Ha a konyhai tevékenykedések alatt sem szeretnéd nélkülözni a puha és meleg szőnyeg érzetét a talpad alatt, akkor nézd meg konyhai szőnyeg kínálatunkat. A konyhai szőnyeg akár a néha oly körülményes és hosszadalmas konyhai takarítástól is megkímélhet. De természetesen nem csak praktikus és hasznos, de még konyhádat is feldobhatod vele. Ha olyan konyhai szőnyeget sikerül választanod, ami passzol a konyhaszekrényhez, akkor az összkép igazán mutatós lesz.

A konyhában lévő szőnyegnél figyelni kell arra, hogy ne csúszkáljon, így biztonságot ad, és csökkented a konyhai balesetek előfordulását. Ha a mosogatás miatt vizes szokott a padlód, célszerű konyhai szőnyeget elé tenned. Így nemcsak, hogy nem csúszol el a vizes padlón, de feltörölnöd sem kell, hiszen a szőnyeg felszívja a vizet. Utána meg csak bedobod a mosógépbe egy kímélő mosásra, és újra tiszta lesz a konyhai szőnyeged. Ha olyan szőnyeg passzol a konyhádba ami nem mosható gépben, akkor se bosszankodj, hiszen azt meg csak kirázod és hagyod, hogy megszáradjon.

Ha kicsi a konyhád, akkor optikailag nagyíthatod a teret ha egy világos szőnyeget teszel a szekrény elé. Helyezd el úgy a konyhai szőnyeget, hogy minden tekintet arra szegeződjön. Így nem lesz szembetűnő ha esetleg a vendégek érkezése előtt még nem sikerült elmosogatnod a főzéshez használt edényeket.

Ha jól érzed magad a konyhában, akkor a főzés is kellemes tevékenységgé válik :)

Tovább