Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Konyha szőnyeg

Ingyenes szállítás!

A konyhai szőnyeg igazi áldás a háziasszonyoknak a konyhában, az étkezőben.

Csúszásgátlós, mosható olcsó konyhai szőnyeg és prémium konyhai szőnyeg egy helyen.

Konyhai szőnyegeinket ajánljuk a kényelem kedvelőinek, akik még a konyhában is szeretik talpaik alatt a puha szőnyegeket. Speciális anyagú konyhai szőnyeg minden stílusban, egyszínű, mintás, elegáns, extravagáns, bármilyen, amilyet keresel, megtalálod.
A konyhai szőnyeg strapabíró, a gyakori mosást is jól tűri. Porszívózhatjuk és mosógépben is moshatjuk őket, könnyen tisztítható, nagyon praktikus és jól kihasználható. 

Poliamid anyaguk a foltokat, szennyeződéseket nem szívja magába, azt letörölhetjük róla könnyedén egy papírszalvétával, vagy nedves szivaccsal. A konyhai csempére, hidegburkolatra helyezett csúszásgátlós hátoldalú konyhai szőnyeget magához tapasztja, nem csúszkál rajta. 

Több méretű és több színű konyhai szőnyeget is találsz webáruházunkban, melyek között biztosan megtalálod a konyhádhoz és szívedhez leginkább illőt. Szürke, fekete, bézs, barna, kék, zöld konyhai szőnyeg illik otthonodba, dobd fel vele a nagy családi étkezések és beszélgetések színterét.

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
 

Konyhai szőnyeg, amely kényelmessé teszi a főzést.

Ha a konyhai tevékenykedések alatt sem szeretnéd nélkülözni a puha és meleg szőnyeg érzetét a talpad alatt, akkor nézd meg konyhai szőnyeg kínálatunkat. A konyhai szőnyeg akár a néha oly körülményes és hosszadalmas konyhai takarítástól is megkímélhet. De természetesen nem csak praktikus és hasznos, de még konyhádat is feldobhatod vele. Ha olyan konyhai szőnyeget sikerül választanod, ami passzol a konyhaszekrényhez, akkor az összkép igazán mutatós lesz.

A konyhában lévő szőnyegnél figyelni kell arra, hogy ne csúszkáljon, így biztonságot ad, és csökkented a konyhai balesetek előfordulását. Ha a mosogatás miatt vizes szokott lenni a padlód, célszerű konyhai szőnyeget elé tenned. Így nemcsak, hogy nem csúszol el a vizes padlón, de feltörölnöd sem kell, hiszen a szőnyeg felszívja a vizet. Utána meg csak bedobod a mosógépbe egy kímélő mosásra és újra tiszta lesz a konyhai szőnyeged. Ha olyan szőnyeg passzol a konyhádba, ami nem mosható gépben, akkor se bosszankodj, hiszen azt meg csak kirázod, vagy felporszívózod.

Ha kicsi a konyhád, akkor optikailag nagyíthatod a teret ha egy világos színű konyhai szőnyeget teszel a szekrény elé. Helyezd el úgy a konyhai szőnyeget, hogy minden tekintet arra szegeződjön. Így nem lesz szembetűnő, ha esetleg a vendégek érkezése előtt még nem sikerült elmosogatnod a főzéshez használt edényeket.

Ha jól érzed magad a konyhában, akkor a főzés is kellemes tevékenységgé válik :)

Tovább