Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Bordűrös bordó szőnyeg nem csak otthonokba

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:07

A lakberendezés az emberek egyik legfantáziadúsabb és legkreatívabb elfoglaltsága. 


Amennyi porta, annyi fajta lehetőség, fantázia, igény, elképzelés és dizájn alapján rendezik el az emberek a bútorokat, szőnyegeket.

Ha belépek egy másik országnak, egy más kultúrát képviselő otthonába mindig elkápráztat az a másság, amit felfedezek pl.: a szőnyegegek világában.  Az otthonteremtés egy külön szakértelmet igénylő szakma lett. Nem mindegy, hogy milyen formájú, stílusú, karakterű szőnyeget párosítunk az otthonunk általunk kialakított közegébe. A mai fejlett korban ezernyi lakberendezési variáció lehetőség közül tudunk válogatni bútorok, kiegészítők, drapériák, szőnyeg fajták sokfélesége tárul elénk.

 

Vannak nagy szálú süppedős szőnyegek amelyeket shaggy szőnyegeknek hívunk. Ezek leginkább hálónk és nappalink kócos, bolyhos talpalávalói lehetnek. Vannak a rövidszálú szőnyegek, ezeken belül vannak a klasszikus szőnyegmintázatúak, illetve a modern mintájú szőnyegek. Vannak még: perzsa, belga illetve gyapjú és mikroplüss szőnyegek. Tehát a szőnyegpiac nagyon sokoldalú és választékos portékákat kínál. A szőnyegek nem csak a privát otthonunk dísze. A szőnyegeket alkalmazzák közhasznú helyeken: panziók, hotelek, szállodák konferencia, rendezvénytermekben is. Minden helynek megvan a maga egyénisége, kisugárzása, mondanivalója. Ezért nincs két egyforma vendégház, vagy szálloda, sem mert más a stílus és az a dizájnvonal, amit képvisel az a hely.

 

Ezeken a vendéglátóhelyekben, mindig az eleganciára és a kényelemre törekszenek, minőségi szőnyegek és berendezési tárgyak barátságos összhangja fogadja a pihenni vágyókat. Nagyon jól mutat a vendéglátóhelyek folyosóin, halljaiban, társalkodó szobáiban egy minőségi nyírt bordűrös bordó szőnyeg. A bordűr a szőnyegeken díszítő szegéjt jelent. Nem csak a sztárokat, vagy a celebeket illeti meg a szép, elegáns vörös, azaz bordó szőnyeg, hanem bárkit, aki szereti a bordó nyírt szőnyeget. Tehát a Bordűrös bordó szőnyeg nem csak otthonokba ajánlom, hanem minden vendéglátóhelynek, akik kényeztetni akarják vendégeiket. A képen látható bordűrös bordó nyírt szőnyegben a világos rész nagyon jól harmonizál és kiemeli a bordót. A bordó virágminta, ami körbefonja a szőnyeg szélét: az elegancia, a nyugalom és a kedvesség összhangját tükrözi.

Ez a bordó bézs színkombináció ideállít minden olyan otthonba, és közérába ahol szeretik a harmóniát és az eleganciát. A bordó és a bézs nagyon jó kölcsönhatással van egymásra. a szőnyegen is és a környezetre is. A bordó szín magában az életerőt sugározza, az eleganciát, erőt, gazdagságot, kifinomultságot, érettséget takar. A bézs szín: a praktikuság szelíd lágyság és a természetesség színe. Ebben a bordó szőnyegben levő bézs árnyalat teljes mértékben kihozza a szőnyegből azt a plusz összhangot, ami teljesen egységesíti a két szín dominanciáját. Aki az egyensúlyra a harmóniára törekszik tisztába kell lennie, hogy a sötét, jól megfér a világossal a mintás a letisztult formával.