Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Egy fekete szőnyeg, amit a fény vonzóbbá tesz

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:12

Egy fekete szőnyeg, amit a napfény még vonzóbbá tesz

Ez a fekete shaggy szőnyeg semmilyen téren sem nevezhető hétköznapinak. Ami egyből szembetűnik, az a kör alakja. Ami még elragadóbbá teszi, az az, hogyha rásüt a napfény, akkor a szőnyeg szálai mintha csillognának.

A kör alakú fekete shaggy szőnyeg természetesen extra első osztályú anyagokból készült. Ez már a szőnyeg megjelenésén is látszik. Vonza a tekinteteket.
Ez a fekete shaggy szőnyeg mindenki tetszését elnyeri. Egy teljesen egyszerű, letisztult, de mégis különleges szőnyeg lesz hű társad a rohanós mindennapokban. Ha hazaérsz egy fárasztó nap után, igazán jól fog esni, hogy a szőnyeg puhasága kényeztetni fog. Akármikor mész végig a fekete shaggy szőnyegen mezítláb, nem fogsz csalódni. A sokadik lépés is annyira jó érzéssel fog eltölteni, mint az első. Ha szeretnéd otthonodban is megmutatni, hogy vagány és bevállalós vagy, akkor ez a shaggy szőnyeg tökéletes eszköz hozzá. Tedd egy világos és tágas szobába, de nagy összenyitott terekben is használhatod. Formája miatt inkább a nagyobb terekben adja ki valódi dizájnosságát, egyediségét.

A kör fekete shaggy szőnyeg a vastag, puha szőnyegek családjába tartozik. Ennek köszönhetően magas komfortérzetet nyújt. Ezen nyugodtan mászkálhatsz mezítláb. Van olyan kicsi gyerek aki most tanul járni? Akkor neki külön jól fog esni, hogy talpacskái alatt egy kellemesen puha shaggy szőnyeg van.

Helyezd el a kiválasztott helyen,aztán már csak gyönyörködnöd kell benne, ahogy a napfény megcsillan a szőnyeg szálain.