Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Élethű és gyönyörű nyírt szőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.04 16:17

Láttál már olyan festményt, melynél azt érezted, hogy legszívesebben megérintenéd, hogy nem valódi – e?

Kapaszkodj meg! Akár holnaptól, olyan szőnyeg lehet szobádban, melyen egy csodaszép, élethű virágok vannak, amelyek feldobják szobád hangulatát és életet lehelnek otthonodba.

 

Annyira élethű, hogy már szinte illata is van!

Egy olyan virágmintás, csodaszép nyírtszőnyeg lehet a Tied, mely nem egy hátköznapi darab, és nem csak a Te napjaidat teszi majd szebbé, hanem vendégeid is csodájára fognak járni ennek a tökéletes szőnyegnek. Élénk, természetes színek jellemzik, melyek minden lakást új életre keltenek, egy olyan életre, mely hosszú, boldog és pihentető.

Kezdjük a szőnyeg anyagával. A viszkóz, és a zsenília keveréke, egy olyan anyagot hozott létre, mely számos szőnyeg alapanyagát képezi. Ha megérinted a szőnyeget, vagy csak rálépsz olyan érzés fog hatalmába keríteni, melyet csak akkor tudnál megtapasztani másképp, ha felhőkön járnál. Lássuk be, nagyobb esély van arra, hogy a szobádban fogod élvezni ezt az érzést!

A szőnyeg mintája igazából magáért beszél, mivel hihetetlenül valódi, és gyönyörű virágok szirmai, szárai és levelei olyan hangulatot nyújtanak, mintha egy virágos réten lépkednél. A színei és a mintái tökéletes összhangban vannak, nem is véletlen, mivel ezeket a mintákat nehéz lenne rosszul elhelyezni, de ahogy ezen a szőnyegen vannak, az eszményi élményt nyújtanak.

Egy ilyen szőnyeg, minden szobába remekül mutat, akármilyen színű, méretű és atmoszférájú a helység. Adj egy esélyt ennek a csodaszép virágmintás nyírt szőnyegnek! I. osztályú minőségével biztosít afelől, hogy sokáig fogod élvezni ennek a szőnyegnek az előnyeit.