Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Fekete fehér szőnyeg a lakásodban -lakberendezési tipp

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 10:23
Fekete fehér szőnyeg a különleges lakásodban

Igazán trendi, egyedi és elegáns otthont szeretnél? Nincsen jobb választás attól, minthogy olyan színeket használsz meghatározó helyen a lakásodban melyek ezeket a hangulatokat tükrözik.
A legjobb módja annak, hogy teljesen modern összhangot tudjunk teremteni, követni kell a szőnyegeknél is a letisztultságot és a mai trendnek megfelelő egyensúlyban lévő színkombinációk használatát.

 
 
A 21. századtól kezdődően elkezdett kialakulni az élet minden területén olyan környezetteremtő készség, - legyen szó szokásokról, életmódról, vagy akár lakberendezésről – minden szempontból a letisztultságot és az egymástól nagyon kontrasztos színek kombinációjának egyszerűségét tartja vezérfonálnak.

Egy fekete – fehér szőnyeg olyan magas fokú komfort érzetet és különlegességet és állandó 
megújulást hordoz magában, mely pezsdítő és divatos hangulatot kölcsönöz szobádba. Nagyon ízléses tud lenni egy fekete – fehér szőnyeg a nappalid közepén mert minden téren kielégíti az extravagáns, mégis szolid elegancia ötvözetéről szóló elképzeléseidet.
 
Ha jól és jó helyen használod, olyan atmoszférát teremethetsz lakásodban melyről eddig csak álmodtál.A fekete – és a fehér kombinációja nagyon régóta szolgál az elegancia és a divat oltárán, hiszen napjainkban nem csak a lakberendezésben, hanem az öltözködésben, az építészetben és az életünk fontos területeit meghatározó dolgokat befolyásolja.
 
Ha megfelelően eltalálod, saját ízlésed és személyiséged tükrében a jó arányokat akkor, minden környezetben nagyszerűen mutat egy fekete – fehér szőnyeg. Nagy felületen használva kifejezetten egyedi választás lehet, hiszen összehangolva más kiegészítőkkel alkothatunk egy telesen tökéletes, esztétikus környezetet, melynek színei kiválóan passzolnak.
 
Ne várj lakásod felpezsdítésével, vagy akár elegánssá tételével, hiszen ha egyszer ráérzel a fekete – fehér szőnyeg jó adagolására akkor olyan otthonod lesz, melyben minden vágyad teljesülni fog. fog. Talánészre se fogod venni, de ha lakásod tiszta, rendezett és ízléses, kevesebb stressz és a hátköznapokban és így kiegyensúlyozottabb lehet az életed.