Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Exkluzív Guy Laroche fürdőszoba szőnyeg ajándékba?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.05.21 14:11

Guy Laroche, a francia divattervező csodálatos fürdőszoba szőnyeg kollekciója a SZEPSZONYEG.hu webáruházban. Mit tudott Guy Laroche, aki az 1989-es halála után a mai napig megtartotta neves márkáját?

Guy Laroche Párizsban divatházat alapított, 1957-ben. Stílusát a merészség és az élénk színek jellemezték, már akkoriban is. Halálakor több, mint 250 üzlete volt egész világszerte. Guy Laroche-nak saját parfüm kollekciója is volt, ami ma már a L’Oréal tulajdonában van. Számos kitüntetést szerzett New Yorkban és Franciaországban is.

Guy Laroche nevét viselő és az egész világon ismert, prémium kategóriás fürdőszoba szőnyegek magas minőséget képviselnek. A dizájn szőnyegek bármelyik modern és klasszikus enteriőr meghatározó elemei lehetnek.

Webáruházunk kínálatában olyan Guy Laroche fürdőszobaszőnyegeket válogattunk össze, melyek mind 100% pamutból készültek. Kisebb és nagyobb méretek is elérhetőek, a kis és nagy alapterületű fürdőszobákhoz is. Színvilágban az élénk és a natúr színek is megtalálhatóak. Kedvencünk ez a Fuxia színű darab, ami nagyon egyedi és szenzációsan hangulatos a fürdőszobában.

Szőnyeget ajándékba talán ritkán vásárolunk, pedig ezen változtatni kellene. Saját magunknak csak akkor vásárolunk szőnyeget, amikor nagyon muszáj. Nem szeretünk cipekedni és egy szőnyeg vásárlás mindig nagy takarítással is jár otthon. A Guy Laroche fürdőszoba szőnyegek viszont nem olyanok, mint egy nappali szőnyeg, sőt az online rendeléssel még meg sem kell erőltetni magunkat. Ajándékozni jó érzés, ha pedig praktikus és szép ajándékról van szó, még nagyobb örömmel adjuk.

Egy fürdőszobaszőnyeg már csak látványában is kedves, amikor pedig a kádból kilépve ráállunk, saját bőrünkön tapasztaljuk simogató és törődő érintését. A Guy Laroche névvel felvértezett fürdőszobaszőnyeg ráadásul még szenzációsabb és még exkluzívabb hatással lesz ránk. Gyönyörű és hihetetlenül puha, jó minőségű. A 100% pamut anyagot is moshatjuk mosógépben. A fürdőszobaszőnyeg is igényel mosást, amikor gyakran vizes lesz, még több mosást. Ne hagyjuk, hogy kellemetlen szagúvá váljon a nedvességtől, inkább szellőztessük a szabad levegőn, vagy pedig mossuk kéthetente, havonta.

Egy szó, mint száz. Aki egyedi és stílusos lakástextilekkel szeretne berendezkedni, a maximális igényesség és komfortosság jegyében, mindenképpen próbálja ki a Guy Laroche fürdőszobaszőnyeget is.

A SZEPSZONYEG.hu szőnyeg webáruház várja kérdéseid a szőnyegekkel és a rendelésekkel kapcsolatban is. Címünk: info@szepszonyeg.hu