Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Lábtörlő? Miért? Hát ezért-gumi lábtörlő akció

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:28

Lábtörlő? Miért? Hát ezért...

Tudod miért nagyon fontos, egy jó minőségű, szép, ízléses lábtörlő a bejárati ajtód elé? Ennek több, igazán fontos oka van. Ebből a cikkből ezek mellett az is kiderül, hogy milyen lábtörlőt érdemes választani amikor vásárlás előtt állunk. Olvasd el figyelmesen ezt a kis ismeretterjesztő irományunkat, hiszen Mi azt szeretnénk, hogy olyan környezetben élj, mely a Te igényeidre van tervezve, a Te ízlésed szerint.

Az okok, melyek nélkülözhetetlenné teszik a lábtörlőt igazából nagyon megától értetődőek, azonban kevesen figyelnek oda rájuk. Az egy ilyen legfontosabb  ok, a higiéniai ok. Egy jó minőségű lábtörlő használata biztosítja számodra azt, hogyha valaki, vagy éppen te, belép a lakásodba, akkor azt tiszta lábbelivel teszi. Ezzel időt, energiát és kellemetlenséget spórolsz meg, mivel nem kell utána takarítanod, és az esetleges vendéget sem hozod kellemetlen helyzetbe.

 

Egy jó lábtörlő, szinte maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket a cipő talpáról úgy, mint ez a gumi lábtörlő. Ez a lábtörlő minden esetben tisztábbá teszi a lábbelit, amivel a lakásodba lépsz vagy lépnek. Ez a tulajdonság jól jöhet szállodák, vagy irodák előtt is, hiszen ahol sokan megfordulnak, ott megsokszorozódik a szennyeződés.

Egy másik fontos, ok ami miatt érdemes egy jó minőségű szép lábtörlőt használnod az nem más, mint a balesetveszély. Számos lakában  nem szőnyeg fogad minket amikor belépünk, hanem valamilyen olyan anyag ami nem szívja be a szennyeződést, így emiatt nő az elcsúszások, megbotlások esélye. Itt jön csak megint képbe a szálloda - és az irodahelységek, hiszen ott az esetek nagytöbbségében csempe van a padlón.

Nagyon fontos az első benyomás amikor valaki a "küszöbön áll". Egy vidám, kedves kis üzenet a "welcome", mindenkit bizalommal tölt el, és jó kedvre deríti mielőtt a lakásba lép.

Nagyon hasznos, és fontos dolog a lábtörlő. A fent említettekből egyértelműen kiderül, hogy mindenkinek saját maga miatt, és mások miatt is használnia kéne lábtörlőt, és ha már használ akkor használjon jó minőségűt és szépet! Ez a gumi anyagú "welcome" lábtörlő mindenki nagy kedvence lesz, és tudtuk nélkül kerülik el az esetleges higiéniai, vagy biztonsági gondokat.