Blog

Gyerekszőnyeg hatása a gyerek fejlődésére. Gyerekszőnyeg vásárlás

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.21 21:45

Gyerekszőnyeg hatása a gyerek fejlődésére...

A játék amely a létező legfontosabb gyerekeink számára, lényeges fejlődésük szempontjából.

Mi szülők igyekszenek megvalósítani az ő kis elképzeléseiket, az Ő kis birodalmukat. Gyerekeink fantáziája kreativitása széles skálán mozog.

A Disney figurák sokszínűsége sok - sok gyerek számára fontos szerepet kapnak. A szobájuk padlóján is akár tovább élnek, gyönyörű szőnyegek által. Micimackó és Barátai hívogatja apróságainkat különböző fantasztikusabbnál - fantasztikusabb felfedező kirándulásra.Ezek a Disney szőnyegek gyerekeink szobájukban vidámságot kölcsönöznek.
Önfeledt játék és tanulás jellemzi ezt a kis csapatot!

Minden gyerek ismeri Mickey Mouset - t , Plutot, és Donald kacsát. Nem ismerünk olyan kicsi lányt sem, aki nem akart hercegnő lenni! Ez szinte biztos! Picit idősebb lánykáknak készültek minőségi szép szőnyegek.

Különlegesen szép bájos hercegnők mosolyognak ezeken a szőnyegeken vissza gyerekeinkre. A jó mindig győz és a gonosz pedig elnyeri méltó büntetését.

Kedves Disney mesefigura míg Bambi és a 101 kiskutya melyeket még mi felnőttek is szeretünk. A Disney minták színvilága is a lehető legtisztább színharmonizáció, amely tökéletesen segíti gyerekeink birodalmának kialakítását.

Tulajdonképpen nem csak a színek dinamikája vagy a varázslatos mint a világ miatt válasszuk  a Disney szőnyeget, hanem a legfontosabb szempont a MINŐSÉG miatt!

Ajánlott szőnyegeink kézi tűzésűek, és az Európai Biztonsági normáknak 100% -ban megfelelnek.