Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A kék shaggy szőnyegek csodája

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:01

A shaggy szőnyegek csodája

Kényeztetnéd érzékeid? Elkápráztatnád szemeidet? Itt van az, amit keresel! Ez az exkluzív shaggy szőnyeg mindent megad, ami ahhoz kell, hogy egy igazán mutatós, esztétikus és kényelmes otthonban éld mindennapjaidat!

Nem csoda, hogy rengetegen választják ezt a szőnyeget, mivel nem csak szép és komfortos érzést nyújt, hanem extra magas hamisítatlan belga minőséget vásárol az, aki ezt a shaggy szőnyeget választja.Égkék, szemet gyönyörködtető színe, belopja magát mindenki szívébe, és olyan otthonban élhetsz, mely mindent megad amire szükséged van! 35 milliméteres szálai, lágyan simogatják talpadat, ha rálépsz, és ezt a csodálatos érzést hosszú – hosszú ideig élvezheted az extra magas minőségnek köszönhetően. Mindenki szeretne egy ilyen szőnyeggel együtt élni, hiszen nincsen jobb érzés annál, mint mikor egy olyan laskába érsz haza egy hosszú, fárasztó nap után, melyben egy ilyen égkék shaggy szőnyeg fekszik a padlón!

Rengeteg előnye van egy ilyen shaggy szőnyegnek. Kezdjük a színével! A kék, a remény és a hűség színe. Nem véletlen, hogy rengeted, logó, reklám és címer viseli ezt a színt. Nagyon pozitív, ösztönző hatással van az ember gondolkodására, ugyanakkor nagyon mélyen el is tudja gondolkodtatni az embert. A kék színnek lakberendezési szempontból van egy nagyon nagy előnye, mellyel csak kevés szín rendelkezik igazán. Ez a tulajdonsága nem más, mint az hogy, alig látszódnak meg rajta a foltok. Így mindig tisztának és makulátlannak tűnik majd ez a csodaszép szőnyeg.

Egy másik remek tulajdonsága ennek a shaggy szőnyegnek az anyaga. Mivel 100 % - ig polipropilén anyagból készült biztos lehetsz abban, hogy nagyon sokáig élvezheted ennek a szőnyegnek a szépségét otthonodban, mivel nagyon erős, strapabíró anyag a polipropilén.

Minden meg van ahhoz, hogy megteremtsd a tökéletes otthonodat! Ne habozz, rendeld meg most!