Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Ilyen szőnyeget válassz az étkezőasztal alá.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.07.06 14:53

A szőnyeg, mint lakástextil nagyon fontos szerepet tölt be mindennapi életünk folyamán. Otthon és a munkahelyünkön is körbevesznek bennünket, puhábbá teszik a lépéseinket.

Az étkezőasztal alá is érdemes egy szép, kényelmes és könnyen tisztítható szőnyeget lerakni. A családi reggelik, ebédek és vacsorák sokkal komfortosabbak általa. Az étkezőkben is csodaszép látvány egy nagyméretű szőnyeg, mindemellett pedig összefogja a teret, harmonikus egységet teremt az ott lévő bútorokkal.

De milyen szőnyeg az, ami a konyhában is megállja a helyét?

Vannak kifejezetten konyhába tervezett szőnyegek, amik moshatóak, csúszásgátló hátlappal rendelkeznek és teflon bevonatuknak köszönhetően taszítják a szennyeződéseket. Az ilyen konyhai szőnyegek átlagos mérete 50 x 150 cm és igazából a konyhapult elé helyezendő.

Az étkezőasztal alá azonban másmilyen konyhaszőnyeget érdemes tenni, ide egy univerzális, többfunkciós szőnyeg az optimális.
Az étkezőbe az asztal alá ne fukarkodjunk a szőnyeg méretével. Minél nagyobbat tudunk választani, annál jobb. Az étkezőasztalnál lévő székek kihúzva is a szőnyegen kell, legyenek, ha szőnyeget tettünk az asztal alá. Ne lógjanak le róla a székek lábai, hanem kényelmes, szőnyeggel fedett terület legyen alatta.

Az étkezőbe minél rövidebb szálú szőnyeget válasszunk, amit könnyen tisztíthatunk. Ezt el tudjuk majd végezni egy seprűvel, vagy porszívóval és morzsaporszívóval is.
Könnyen tisztítható darabnak számít a mosható konyhai szőnyeg, melyből webáruházunkban választható nagyméretű, 200 x 290 cm-es is. Ez a méret egy normál négyszemélyes étkezőasztal alatt tökéletesítheti a komfortérzetet.
Az imént említett nagyméretű konyhai szőnyeg kollekciónk minden darabja mosógépben mosható, de egy egyszerű kirázással, vagy söpréssel is könnyedén tisztán tartható.
A 200 x 290 cm-es nagyméretű konyhai szőnyeg kollekcióban kellemes, vidám színek találhatóak, amik békés, nyugodt környezetet teremtenek a családi étkezésekhez.

Szerencsés helyzetben vannak, akik konyhai szőnyeg vásárlás előtt állnak, mert hatalmas nagy kínálat tárul eléjük, amelyek között biztosan mindenki megtalálja a tökéletes lakástextilt álmai konyhájának kialakításához.

A konyha, otthonunk egyik fő helyisége, ahol a család viszonylag sok időt tölt együtt. Legyen kényelmes, komfortos és lenyűgözően meghitt hangulat ebben a helyiségben is. A szőnyegek megteremtik ezt számunkra.