Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A különleges Ovális kör shaggy szőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 10:25
A különleges Ovális kör shaggy szőnyeg
 
Nagyon fontos lakásunk berendezésénél, hogy a színek, a minták, a formák és az anyagok mind a mi személyiségünkhöz passzoljon és minden tekintetben hozzánk, vagy családunkhoz illő legyen!
Ha szeretnéd, hogy minden otthon töltött perced tartalmas és pihentető legyen akkor nagyon fontos, hogy olyan formákat alkalmazz, amely lakásod elrendezéséhez a legjobban illik. Egy kör, vagy egy ovális szőnyeg kiváló választás bármely típusú lakásba, hiszen egyensúlyt teremt a formák terén, és ha ezt egy shaggy suba kör alakú szőnyeggel teszed, akkor biztos lehet abban, hogy nem fogtál mellé. 
 

 
Érdekes, hogy egyes geometriai formák már az idők kezdetétől nagyon fontos szerepet játszanak az emberiség életében. Rengeteg természeti jelenség és művészeti alkotás és az élet számos más területén az egyik legfontosabb és legkifejezőbb ilyen forma a kör.

A földünk, a nap, a gyűrű mind - mind valami olyan megfoghatatlan mögöttes tartalommal bír, mely 
akarva akaratlanul kifejezi a teljesség, a harmónia és a tökéletesség érzését. Egy kör alakú shaggy suba szőnyeg minden vágyat kielégít, ha otthonteremtésről van szó, hiszen egy olyan forma kerül be a mindennapjaidba mely egyrészt dekoratív és szép látvány, másrészt pedig átbillenti a mérleg nyelvét, ha pozitív természetes energiáról van szó.

Hidd el érdemes kipróbálni a kör alkalmazását lakásodban. Eleinte kis kiegészítőkkel próbáld tarkítani 
lakásod és rá fogsz jönni a kör, neked szánt jótékony hatásának minden előnyére. Egy kör alakú suba shaggy szőnyeg legtermészetesebb, de mégis legkülönlegesebb darabja lehet az otthoni kellékeknek.

A kör sok mindent jelent, nem véletlen hogy rengeteg minden kifejezésére használják ezt a 
geometriai alakzatot. A végtelenséget, a teljességet és a mindent átjáró egyensúly érzését egy kör alakú shaggy szőnyeg megteremti, és végre jól fogod magad érezni otthonodban.

Soha nem késő változtatni, és hidd el érdemes! Egy kör alakú vagy ovális pihe – puha suba shaggy 
szőnyeg megteremti azt a hőn áhított atmoszférát lakásodban, melytől egy meleg és kellemes 
hangulatú otthon megalkotásához szükséges.