Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Új lábtörlő őszre!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.09.02 17:22

Érkezik az ősz és vele a sok eső. Rendelj lábtörlőt és ne vidd be a lakásba cipőd talpáról a sarat!

Mit tehetünk ősszel, amivel megkönnyíthetjük mindennapjainkat? Néhány apró, ám mégis okos húzással szebbé varázsolhatjuk a szürke hétköznapokat.

Vásároljunk egy jó meleg és puha plédet, amivel kezdetét veheti a bekuckózós időszak. Ilyenkor kicsit megpihenünk az izgalmas nyári élmények után és van időnk magunkba nézni, magunkkal foglalkozni. Vegyünk néhány jó könyvet és jöhet a befelé figyelés évszaka. Hamar sötétedik, jönnek a szürke, esős, borongós napok és jobban esik otthon tölteni az időt egy finom forró tea mellett.

Egy szép, új lábtörlő vásárlása is a javunkat szolgálja ősszel, télen. A lábtörlő abban segít, hogy lakásunk tiszta legyen és még fel is dobja a bejárati ajtónk előtt tátongó űrt. Már maga a kültéri lábtörlő sokat elmond a ház úrnőjéről, vagy uráról. A lábtörlővel jó benyomást keltünk vendégeink előtt magunkról. Persze csak akkor, ha az tiszta és rendezett, nem agyon kopott. Illik erre az apróságra is odafigyelnie a ház tulajdonosának.

A kültéri lábtörlő lehet gumiból, vagy drót-kókusz, kókusz-gumi és sima kókusz anyagból is. A lábtörlők mindig erős, strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készülnek. Ezeket elég leseperni száradás után és máris újként pompáznak az ajtó előtt. Formájában már nem csak a szögletes lábtörlők uralják a piacot, hanem a félkör alakú és a különböző más formájú lábtörlők is felkapottak lettek.

Általában valamilyen vidám, megmosolyogtató, barátságosságot sugalló feliratos lábtörlőket szoktunk vásárolni. Ilyenek például a Welcome, a Home, a Welcome Friends, stb. stílusos lábtörlők.

Kertes ház, vagy társas ház? Teljesen mindegy, szennyfogó lábtörlőre mindenképpen szükség van, ha nem szeretnénk a cipőnkkel az összes koszt és sarat bevinni a lakásba, amint beléptünk az ajtón.

Lábtörlőt vicces és praktikus ajándékként is vásárolhatunk olyan barátoknak, akik új házba, lakásba költöznek. Egy szép új lábtörlő mindig jól jön. Ha lehet, szerencsésebb inkább sötét színben választani, ezen a sár és az eső kevésbé fog meglátszani.  Kertes háznál a legjobb kültéri lábtörlő megoldás a gumiból készült lábtörlő. Őt a legsárosabb időben sem kell sajnálni, ugyanis pillanatok alatt leslagozhatjuk vízzel a kerti csapnál is. Így máris úgy fog kinézni, mint újkorában.

Ha már elnyűtt a lábtörlőd, szerezd be időben és üdvözöld vendégeid Te is egy szép, tiszta és dizájnos lábtörlővel.