Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Hogyan válasszunk terra padlószőnyeget

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:48

Mediterrán hangulatú terra padlószőnyeg az otthon kényelméért

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet kölcsönöz a lakásnak.

Ez adja a legpuhább érzetet talpuknak, hisz nem a hideg kövön vagy parkettán kell lépdelnünk. Meleg hatással bír. Jó hőszigetelő és hangszigetelő egyaránt valamint csendes járást biztosít számunkra. Különböző szín, minta és anyag választékkal kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a hozzá és a lakásához illőt. A padlószőnyeggel nagyon változatos enteriőr teremthető meg. Meghatározzák az otthon, a helyiség hangulatát.
Kiválasztásánál érdemes figyelembe vennünk a helyiség berendezéseit és színeit ez által tökéletes idilli hangulatot és harmóniát teremthetünk.

És lássuk is ezt a gyönyörű színkompozíciójú padlószőnyeget, ez egy igazi mediterrán padlószőnyeg vele az egész otthonunk úszhat a fényben és a perzselő napsütésben. Nagyon figyelemfelkeltő szín, szinte felvillanyozó a jelenléte. Maximálisan társítható a vidékies és a modern stílussal egyaránt. A melegséget, a forró nyári napokat sugallja számunkra. Élettel tölti meg otthonunkat, igazi energiabomba, hisz a terra színe jobb kedvre derít, vidámságot, önfeledséget hoz az életedbe, valamint kitűnően serkenti a gondolkodásunkat is. Életvidámságot, pozitív kisugárzást hordoz magában, így te is azzá válhatsz, lelki és fizikai erőt ad. Töltsd fel magad energiával. Kortalan szín így bárkinek merem ajánlani, minden környezethez kiválóan passzol.

Puhaságot és melegséget áraszt, kell ennél több? Varázsold otthonodba a mediterrán hangulatot és engedd el magad, hidd el a nyugalom és az ellazulás nem marad el.
 

A padlószőnyegek használata magas komfortérzetet kölcsönöz a lakásnak.