Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Hogy miért jó a fürdőszoba szőnyeg?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:39

Hogy miért jó a fürdőszobaszőnyeg?

Ennek számos oka lehet. Valaki csak a fürdőszoba komfortossága miatt vesz, van aki nem szereti hideg csempére lépni, van aki pedig azért szereti, mely szebbé teszi a lakást.

Az viszont biztos, hogy csak a legjobbat szabad megvenni ha fürdőszoba szőnyegről van szó, mivel nagyon sok hátulütője lehet egy nem megfelelő darabnak. Ha velünk tartasz ennek a cikknek az erejéig, akkor Te is megtudhatod, hogy miért jó, és hogy mitől jó egy fürdőszoba szőnyeg. Maradj velünk, hátha Te is kedvet kapsz hozzá!

A fürdőszobaszőnyegeknek rengeteg előnyük van, de ezt csak azok tudják igazán akik használják. Több dolgot is figyelembe kell venni, ami segít abban hogy igazán jól válasszunk, és élvezzük a fürdőszoba szőnyeg társaságát. Az első szempont, a színek és a minták, hiszen ezek fognak dönteni a végeredményben. Ez a fürdőszobaszőnyeg, meleg színekkkel lett tarkítva, melyek tökéletesek ahhoz, hogy meleg hatást keltsenek, mikor kiszállunk a kádból, vagy a zuhany alól és ne fázzunk. Legalábbis az érzetet megteremtik. A központosított szögletes minták, nagyon modern, divatos hangulatot adnak ennek a fürdőszobaszőnyegnek, mely nagyon ól összpontosítja az egyensúlyt oda, ahová lehelyezed.

 

Egy másik nagyon fontos, olyan feltétel melynek teljesülnie kell, az a szőnyeg anyag, mivel nem minden hogy mire lépünk rá vizes lábban, nem csak magunk miatt hanem a fürdőszoba szőnyeg miatt is. Ki szeretne egy 2 hónap után elhasználódott, lelapult kényelmetlen fürdőszoba szőnyegre lépni nap - mint nap? A válasz senki. Ezért fontos, hogy milyen az anyaga a terméknek. Az igazán jó minőségű fürdőszobaszőnyegek anyaga a polyacryl. Idegen szó, de annál többet rejt magában. Az I. osztályra vezető út ez az anyag, mely tökéletessé teszi ezt a szőnyeget a fürdőszobában. erős, strapabíró anyag, mely nagy igénybevétel esetén is sokáig szép, és kényelmes marad.

Ez azonban nem elég egy jó fürdőszobaszőnyeghez, mivel a csúszásgátlás problémája más mindig fenn áll. Ezen a szőnyegen természetesen kiváló minőségű csúszásgátló van elhelyezve, mely által biztonságossá válik mindenki részére ez az I.osztályú fürdőszoba szőnyeg!