Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Miért jó választás a műfű?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.21 21:51

Miért hasznos a műfű?

Tanácsok műfű vásárláshoz!

A műfüvek egyre népszerűbbek, mivel hasznosságát nem csak a sportpályák üzemeltetői látják. Sokan választják kertjükbe, medencék köré, teraszukra, erkélyükre. Vendéglátó egységekbe, éttermek teraszára.Akár intézmények, óvodák udvarára is ajánljuk, ahol ez által csökkenthető a balesetveszély. Ahol sok gyermek mozog egyszerre ott pedig a levegőbe jutó por mennyisége is káros lehet, ez a műfű lerakásával szintén kiküszöbölhető.
 
A szepszonyeg.hu webáruházunkban sokféle műfű közül válogathatsz. Természetes hatást biztosít, esztétikus, és igazán jó érzés rajta a közlekedés. Karbantartása és fenntartása egyszerű, megspóroljuk a locsolási költséget.

UV álló, az erős napsugárzástól és a háziállatok ürülékétől nem halványodik színe. Strapabíró, gazdaságos, rövid időn belül megtérül a befektetett költség.


Lerakása egyszerű. Betonra, burkolólapra egyszerűen lefektethető, mint egy hagyományos padlószőnyegnél. Külterületnél is az előkészített talajra fektetjük, arra érdemes figyelni, hogy a megfelelő vízelvezetésről mindenképpen gondoskodni kell, nehogy megsüllyedjen a terület. A műfű lefektetésének hőmérséklete 10 és 30 Celsius fok között az ideális.

Ajánljuk gyermekes családoknak is, hiszen az örök mozgó gyermekek igazán ki vannak téve a nagy kalandok által különböző veszélyforrásoknak.  Ha kisebb a kertnek szánt terület, bátran lefedhetjük műfűvel. Kerti játszótereknél, hinták, mászókák alatt is remek szolgálatot tesz. Felfogja az esetleges eséseket.

Ha pedig egy esős napszak után rohannak ki a gyerekek játszani, nem a dagonya fogadja őket, mivel remekül elvezeti a csapadékot! A műfű hátoldalán található kis moppok segítenek a vízelvezetésben, gyorsabb száradást biztosít. Ajánljuk nagyobb területek lefedéséhez is, az örök tavasz érzése költözik hozzánk.

A műfű tisztán tartása is egyszerű. Belterületen porszívóval, külterületen száraz gallyakat, falevelet egyszerűen egy lombseprűvel eltávolíthatjuk róla. Nyáron slaggal, vízsugárral könnyen tisztítható.

A szepszonyeg.hu webáruházunk segít megtalálni az ideális műfüvet. Szeretni fogod, mert valóban jó tapintásúak, simogató érzés talpunknak, öröm használatba venni. Nézd végig kínálatunkat, számold ki, mekkora mennyiségre van szükséged, milyen területet szükséges befedni.