Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Műfű a falra! Csodaszép és egyedi dekoráció!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.06.29 11:15

Neked megfordult már a fejedben, hogy tapéta helyett, faliszőnyeg helyett a falra műfű is kerülhetne? Ha a válasz igen, de még nem mertél belevágni a megvalósításába, akkor ne habozz!

Legyen különleges a nappali, a fürdőszoba, a folyosó, a terasz, az előszoba. A műfű falon nagyon egyedi dekorációs elem, ami évek múlva rengeteg lakást, szállodát, éttermet, kávézót, intézményt hódít majd meg. A trendek bekebeleznek bennünket, de csak azt ragadjuk meg, ami nem okoz nagyon nagy ökológiai hátrányt ránk nézve.
A műfű 100%-ban újrahasznosítható, ehhez csak a szelektív hulladékgyűjtőbe kell helyeznünk, amikor már nincs rá szükségünk.

A műfű falra ragasztása pofon egyszerű dolog. Csupán annyit kell tennünk, hogy az adott területre kétoldalas műfű ragasztószalagot illesztünk, erre pedig ráhelyezzük a műfű tekercset és erősen rátapasztjuk. A műfű kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, 100% PE anyaga ellenálló a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben is.

A fali műfű akkor a legszebb, ha hosszú szálú. Ne a vékony, padlószőnyeg jellegű műfüvet válasszuk erre a célra, hanem az élethű, hosszú szálú fali műfüvet.

Ha fali műfű burkolást végzünk, azt tehetjük csíkokban, darabokban, inkább kisebb felületeken, de ha az egész falat fedjük be vele, az is nagyon különleges látványelem lesz az adott térben. Egy biztos: szó nélkül nem fog maradni a vendégek előtt a műfűvel burkolt fal. A műfű gyorsan és olcsón szebbé, modernebbé varázsolja az unalmas falakat. Szépszőnyeg.hu szőnyeg webáruházunk kínálatában megtalálod a minőségi műfüveket is.
Kényelmesen tudsz rendelni műfű tekercset a falra, hogy feldobd vele környezeted. Keresd ki melyik szálhosszúságú, melyik kategóriájú műfű tetszik, válaszd ki, hogy 2 m széles tekercs, vagy 4 m széles tekercs műfűre és hány méter hosszúságra van szükséged.

A műfű falra egyelőre még egyedi dizájnelem egy étterem, szálloda és minden vendéglátó területen. Ha szeretnél az elsők között lenni, akik megvalósítják a legmenőbb felújítást, válassz hozzá műfüvet a falra. Néhány év és ez az egyediség a múltba vész, hiszen népszerűsége elterjed.

Az első osztályú, minőségi műfüvek lehetőséget kínálnak a zöldebb környezet kialakításához úgy, hogy egyre apadó erőforrásainkat nem kell igénybe venni. A műfű örökké szép zöld marad drága locsolás, öntözés, növényvédőszer használata nélkül is. Ha fontos a jövő, ha fontos az igényes környezet, ha fontos a vendégek kényelme és elégedettsége, akkor válaszd a műfüvet.