Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Modern szőnyeg nyáron is.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.06.07 13:08

A lakberendezés, a díszítés, a lakás szépítése, komfortossága nyáron is fontos. Modern szőnyeg nem csak télen a hideg hónapokban, hanem nyáron is kell a talpaink alá otthon.

A szőnyegeket mindenki kedveli otthonában. Meghitté, meleg hangulatúvá, barátságossá és szeretnivalóvá teszi a családi fészket. Télen különösen szeretjük a szőnyegeket, padlófűtés mellett is. Azonban nyáron is csodákra képes a modern szőnyeg lakásunk bármelyik pontjában. Mindegy milyen anyagú, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a látványától és tapintásától. Nyáron, amikor sokat vagyunk mezítláb otthon, akkor sem árt, ha szőnyeg van talpunk alatt. Mennyivel szerethetőbb a lakás, ha puha, vastag modern szőnyegen lépdelhetünk.

Hová tegyünk modern szőnyeget nyáron is?

Modern szőnyeg a nappaliba biztos, hogy kell. Itt legyen mindenképpen egy minőségi, látványos és nagyméretű modern szőnyeg, ami vendégeidet első látásra leveszi a lábairól, téged pedig minden egyes nap elkényeztet. A legszebb eredményt azzal érjük el a nappaliban, ha a szőnyeg színe, vagy mintája dominánsabb a helyiség többi lakástextiljétől. Adjanak teret a szőnyegnek a függönyök, a díszpárnák és a kiegészítők. A nappali modern szőnyege harmonizáljon a kanapéval és a nappali bútorral. Például egy szép bézs kanapéhoz tökéletes választás egy bézs-barna nagyméretű modern nappali shaggy szőnyeg, de ez a stílusos pasztell modern szőnyeg is nagyon impozáns.

Modern szőnyeg az előtérbe. Ebben a helyiségben is használhatunk nyáron szőnyeget. Ilyenkor már kevésbé sárosak a cipőink, amit ha itt leveszünk, nem piszkoljuk be a szőnyeget. Jobb érzés a cipőből, szandálból kibújva egy szép modern szőnyegre rálépni, mint a hideg csempére és járólapra. Bátran tegyünk le az előtérbe, az előszobába egy ideális méretű modern szőnyeget.

Modern szőnyeg a folyosóra nyáron is. Szép modern futószőnyeg is nagy választékban kapható világos és sötét színekben is, de a folyosóra inkább világosat válasszunk, amely nem zsúfolja össze a teret a sötét folyosókon. Klasszikus futószőnyeg, vagy shaggy futószőnyeg is letehető a folyosóra nyáron is.

Bármilyen modern szőnyeget választunk otthonunk, vagy munkahelyünk, irodánk, stb. komfortossá tételéhez, azt bátran tegyük az év minden évszakában. A kényelem minden nap életünk része kell, legyen, hogy mindig kiegyensúlyozottak és önfeledtek lehessünk.

A szőnyegek megszépítik, elbűvölik otthonunkat, megtörik a ridegség és a komorság hangulatát. Legyen minden napunk vidám, kényelmes és harmonikus.