Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Fiatalos hálószoba padlószőnyeggel!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.06.17 10:19

A hálószoba padlószőnyeg burkolattal igazi mennyország!

Jó dolog a laminált padló, de a hálószoba sokkal komfortosabb, ha padlószőnyeg burkolatot kap! A padlószőnyeg puhasága, lágysága, melegsége minden nap levesz a lábadról a hálószobában.

Bármilyen stílussal berendezheted álmaid hálószobáját padlószőnyeg melegburkolattal is. Elegáns, bohém, letisztult és klasszikus hangulat is teremthető vele.

Nem kell többé a hideg, hűvös laminált padlóra, vagy parkettára lépned, amikor reggel felkelsz, vagy este, amikor a zuhany után a hálószobába veszed az irányt fáradtan. A padlószőnyeg óriási ötlet a hálószobába is. Nem csak a gyerekszoba érdemli meg ezt a kényelmes, puha, otthonos megoldást, hanem a felnőttek hálószobája is.

A hálószobai padlószőnyeg megoldással nem kell azon agyalni, hogy milyen és mekkora szőnyeget helyezz az ágy mellé. A hálószobák hatalmas ágyainak általában 3 oldala szabadterű, így hát vagy csak 2 oldalra raksz le 1-1- kis ágyelő szőnyeget, vagy még kap egy harmadikat is az ágy elé. Esetleg leteszel egy nagyméretű szőnyeget az ágy ¾ részéig. Jók lehetnek ezek a megoldások is, de az igazi akkor is a padlószőnyeg.

A teljes hálószobát beborító padlószőnyeg maximális komfortérzetet ad, ahol bárhová lépünk, puha felülettel érintkeznek talpaink. Van rövidebb és hosszabb szálú padlószőnyeg is, melyek közül választhatod akár a leghosszabb szálút is, nem lesz vele gond.

Képzelj el egy fehér színű, extra hosszú (45 mm) prémium kategóriás shaggy padlószőnyeget a hálószobádban. Hatalmas nagy boxspring ágy, esetleg franciaágy, a szoba teljes felületén fehér shaggy padlószőnyeggel. Az ágyadon a nagy paplanos ágynemű, gyönyörű elegáns ágyneműhuzattal. Csodaszép színű organza függöny és sötétítő függöny, a sarokban egy csodálatos fésülködő asztal, a falon életed legszebb pillanatai, képekben.
Ha nekem ilyen hálószobám lenne, ki sem akarnék menni onnan soha.

A hálószobai padlószőnyeg tisztításától nem kell tartani. Ebben a helyiségben nem eszünk, nem iszunk, nem járkálunk cipővel. Itt csak megpihenünk a fárasztó napok után és sokat alszunk. Elég hetente egyszer alaposan felporszívózni és semmi teendő nincs a padlószőnyeggel, ha vigyázunk rá és rendeltetésszerűen használjuk. A mai modern, korszerű polipropilén padlószőnyegek kiválóak lehetnek mindenkinek akár mintás, akár egyszínű változatban is.

A hálószoba az otthonunk egyik legkedvesebb helyisége. Rendezd be a lehető legkényelmesebben. Egy megnyugtató színű padlószőnyeg jó hatással lesz rád, a pasztellszínek tökéletesek ide.