Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Padlószőnyeg kék színben? Igen!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.06.05 13:39
Padlószőnyeg kék színben? Igen!

A padlószőnyeg olyan, mint a farmernadrág. Sosem megy ki a divatból.

Népszerűsége a mai napig töretlenül szárnyal. Családi házakban, edzőtermekben, irodákban és még számtalan helyszínen kiváló praktikusságával remekül megállja a helyét.

Az egyszínű padlószőnyeg bármelyik térben jól mutat. A kék padlószőnyeg, rövidebb és hosszabb szálú fajtáival megteremti a kellő hangulatot mindenhol. Irodai padlószőnyegeink pénztárcabarát árakon rendelhetők. Padlószőnyeg burkolatot gyermekszobába is nagyon sokan választanak. Ide javasolunk egy megfelelően vastag típust, ami nagyobb igénybevétel mellett is ellenálló, valamint komfortos. Kisfiús szobába mi más is kerülhetne, mint egy kék színű padlószőnyeg. Remek hang és hőszigetelő, emeletekre kifejezetten praktikus, az állandóan futkorászó gyermekeknek.

 

A padlószőnyeg az egyik legkedveltebb padlóburkolatok közé tartozik. Komfortossá, meleg hangulatúvá varázsol minden teret. Lakossági és közületi padlószőnyegeink is vannak, utóbbi nagyobb igénybevételhez lett kifejlesztve. Könnyen tisztítható és strapabíró felületű. A nagyobb igénybevételhez a kevésbé vastag, rövid szálhosszúságú padlószőnyeget ajánljuk. 

Elgondolkodtál már azon, hogy a mozik és koncerttermek miért padlószőnyeggel vannak burkolva? A titok mindig a részletekben van elrejtve. A padlószőnyeg javítja az akusztikát, elnyeli a bútorokról, berendezésekről ütköző visszhangot.  Ha „vájtfülű” vagy, ha kimagasló zenei ízlésed és antennáid vannak, és ha csak a legjobbal éred be, otthonod sem elhanyagolható ebből a szempontból. Burkolj profin, padlószőnyeggel a tökéletes zenei hangzás, vagy moziélmény miatt is.

De hová célszerű még padlószőnyeggel tervezni? Az irodába! A munkahely szinte a második otthonunk, rengeteg időt töltünk ott. A padlószőnyeg télen és nyáron is komfortos. Nem árt, ha az atmoszféra praktikus, barátságos és inspiráló is. Tisztításuktól talán ódzkodunk, pedig nincs rá semmi okunk. Elég a napi takarítás során átporszívózni, de vizes takarítógéppel is kiválóan tisztítható és fertőtleníthető. Egyöntetű szavazat alapján, szerkesztőségünk tagjai saját gardrobszobájukba ezt az istenien puha, meleg és otthonos prémium Roberta bézs shaggy padlószőnyeget választaná! :) 

A szépszőnyeg.hu webáruházból kényelmesen, online rendelhetsz padlószőnyeget lakossági és speciális területekre is. Ha segítségre van szükséged a választásban, keress minket a megadott elérhetőségek valamelyikén. Nálunk mindenki megtalálja álmai szőnyegét.