Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Friss otthon ezzel a zöld padlószőnyeggel

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:55

Üdítő látványú, zöld padlószőnyeg


Padlószőnyeget elsősorban, melegsége és puhasága miatt választják legtöbben.

Rendkívül népszerű burkolat, mert egy otthonos, barátságos környezet alakítható ki általa. Kellemes, csendes, komfortos enteriőrt teremt lakásunkban. Kiválóan csillapítja a lépészajokat és jó szigetelő képességű. Ma már rengeteg színben és mintával fellelhető, így mindenki kedvére válogathat, és találhatja meg az ízlésének megfelelő padlószőnyeget.
Ez a pasztell alma zöld színű padlószőnyeg egy valóban rendkívüli darabja lesz otthonodnak. Nagyon divatos, trendi környezet varázsol maga köré. Frissességgel, üdeséggel tölti meg a teret. A megújuló természetet idézi elő halvány zöld színe, mely nyugalmat áraszt. A harmónia szimbóluma, vidám megjelenésű, mellyel a jó kedvűség garantált. A fiatalságot, a reményt sugározza. Az emberi szem számára a zöld a legmegnyugtatóbb, legpihentetőbb szín, általa ellazulhatunk, és a kimerültség ellen is megvéd minket.


Ugye, hogy milyen kiváló választás ez a zöld padlószőnyeg? De ha ez még nem lenne elég anyag szempontjából sem utolsó, hisz pihe-puhasága elvarázsol, kiváló minőségű, mellyel garantált a magas komfortérzet. Dombor mintája még mutatósabbá és egyedibbé varázsolja padlószőnyegünket. Világos színe tágítja a teret, így kisebb lakásokban is megállja a helyét. Könnyen tisztítható, jól porszívózható.

Frissítsd fel magad és környezeted, ezzel a káprázatos zöld padlószőnyeggel. Esztétikus, stílusos, ízléses megjelenést kölcsönöz otthonodnak.