Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Szőnyeg télen-nyáron!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.03.22 14:44

Szőnyeg télen-nyáron! Lassan vége a fűtési szezonnak és még inkább kelleni fog egy szőnyeg!

Lassan, de végre itt a tavasz és melegszik az id. Egyre többet süt a nap és egyre hosszabbak a nappalok. A téli fűtés, padlófűtés kikapcsolása után még inkább elengedhetetlen egy szőnyeg a lábunk alá. A szőnyeg télen és nyáron is jó szolgálatot tesz értünk. Tavasszal a fűtés kikapcsolása után még át kell állnia szervezetünknek a kissé hűvösebbre a lakásban. Amint nem érezzük a padlófűtés melegét, máris fáznak a lábaink a padlón. Ilyenkor jön a jól bevált szőnyeg.

A szőnyeg, ami gondoskodik rólunk. Nem csak a nőknek fontos, hogy vigyázzanak az egészségükre, és hogy véletlenül se fázzanak fel a hideg padlón, a férfiaknak is oda kell erre figyelni. Egy szőnyeg amellett, hogy gyönyörű és pompázatos látványt nyújt otthonunkban, még praktikus is. Tegyünk tehát szőnyeget minden helyiségbe és meglátjuk, mennyivel barátságosabban, otthonosabban fogjuk érezni magunkat saját lakásunkban.

Melyik szőnyeg a legjobb? Szerintem ahány ház, annyi szokás. Ez mindenre igaz. Valaki borsikafűvel fűszerezi a töltött káposztát, valaki fehér borssal. Valaki a bozontos shaggy szőnyeget kedveli, valaki az extra vékony rongyszőnyeget. Minden család és minden stílus másért kiált. Az én kedvencem a shaggy szőnyeg, ami kivételesen a konyhában kis összekötő szőnyegként is helyet kapott. Van, akinek borsózik a hátán a bőr, ha azt hallja shaggy szőnyeg a konyhában? Jézusom!? Én viszont imádom, mert jó vastag, puha és kényelmes. Aki szeret takarítani és porszívózni, nem okoz gondot a shaggy.

Minden helyiség más szőnyeget igényel. A shaggy futószőnyeg egy lépcsőn elég érdekesen fest, de egy rövidszálú polipropilén már annál inkább megfelelő lesz. Ha ragaszkodni szeretnél a shaggy szőnyeghez, válaszd a folyosóra, futószőnyegként. A shaggy a nappaliban, a hálószobában is jól fog mutatni.

De mi a helyzet, ha nem szeretnél a shaggy szőnyeg mellett voksolni? Akkor rengeteg gyönyörű, minőségi modern szőnyeget tudunk helyette kínálni. A modern, polipropilén szőnyegek több méretben állnak rendelkezésre, de a nagyméretű modern szőnyeg mindközül a legimpozánsabb. Minél nagyobb és színesebb, annál szebb.

Szőnyeget a konyhába! A konyhaszőnyeg a meghitt, a nyugodt főzésekhez tökéletes. Válassz kimondottan speciális, csúszásmentes és mosható anyagból készült konyhaszőnyeget. Itt van még a fürdőszoba szőnyeg, az előszoba szőnyeg, a gyerek szőnyeg és a lábtörlő is. Mind-mind, a maga nemében fontos és funkcionális. Válaszd belőle a legszebbet, a legjobb minőségűt és élvezz minden egyes kényelmes napot az életedből.