Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Szizál szőnyegek a természetesség kedvelőinek!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.08.19 13:29
Szizál szőnyegek a természetesség kedvelőinek!

Gyönyörű Szizál Szőnyegek A Természetesség Kedvelőinek!

Szizál szőnyeg rönk házba? Nagyszerű választás! A szizál szőnyeg természetes hatású, hosszú élettartamú, nagyon strapabíró és tisztítása is roppant egyszerű. Ár-érték arányban is megfizethető ez a szőnyeg. Nagyon jól bírják a gyűrődést és csodálatosan mutatnak bárhol.

 

Általában bézs-barna árnyalatok kaphatóak belőle, de előfordul más színben is, mint például zöld, narancs.

A szizál szőnyeg egy szőttes anyagú és készítésű szőnyegtípus. A szőnyegek között a legkeményebb anyagból a szizál szőnyeg készül. Nagyon strapabíró, jó a kopásállósága és rendkívül ellenálló szőnyeg.

A szizál szőnyegben nem tapad meg annyira a por, az atka, hiszen egy vékony, lapos szövésű  szőnyegről beszélünk, ami nem hosszú szálú. Elsősorban beltérben használjuk őket, de letehetjük teraszra és erkélyre is. Jó vízlepergető hatása van, ha vizes, sáros cipővel rálépnénk, akkor azt könnyedén letörölhetjük róla.

A szizál szőnyeg, természetes bájával garantáltan feldobja a lakás stílusát. Sokan álmodoznak rönkházról, ami kívül belül a természetes fából készül. Különleges atmoszférája és energiája van az ilyen házaknak. Ide is tökéletes választás a szizál szőnyeg. Használhatjuk falra is, ha szeretnénk meghatványozni az ámulatba ejtő tulajdonságát.

Egészségünkért nem csak azzal tehetünk, ha természetes alapanyagú ételeket eszük, sokat mozgunk és sétálunk, hanem azzal is, hogy mivel vesszük körül magunkat. A szizál szőnyeg például antiallergén, portaszító szőnyeg. Ha gyermekeinket is szeretnénk a természetességre nevelni, szobájukat burkoljuk szizál szőnyeggel. Ők azt a mintát fogják magukkal vinni, amit látnak maguk előtt. Ha érzik, hogy odafigyelünk az apróságokra is, akkor jó eséllyel ők is tudatosan és egészségesen fogják élni életüket.

A szizál szőnyeg legjobban a természetes hatású színekhez illik. Egy sötétbarna, fahatású laminált padlóhoz, vagy egy természetes hajópadlóhoz ragyogóan mutat a bézs színű szizál szőnyeg. Használjunk sok zöld színű kiegészítőt, mert ez a szín megnyugtat, jó ránézni, nagyon harmonikus hatást érünk el vele.

A szizál szőnyeg jó választás, ha szőnyeg vásárláson törjük a fejünket.

Természetesen nem csak faházba, rönkházba ajánljuk, hanem panellakásba is választhatunk ilyen szőnyeget. Férfiaknak is előnyös, ha kevésbé szeretnek takarítani.:)

Lakberendezni jó. Engedd szabadjára a képzeleted és rendezd be úgy otthonod, ahogyan megálmodtad.