Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Szőnyeg a konyhában, mely könnyen kezelhető

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:10

Egy szőnyeg a konyhában, mely könnyen kezelhető


Most egy olyan konyhai szőnyeget mutatunk be, melynek takarítása még nem volt ennyire gyors és egyszerű.

Ez a szőnyeg színes, de mégsem zavaróan több színű. Igazi áttörést jelent majd az ön konyhájában is. Hogy miért is különleges ez a fajta kárpit? Nemsokára kiderül.
Kezdjük el ennek a konyhai zöld szőnyegnek a legpraktikusabb jellemzőjével, mely az, hogy anyagának köszönhetően mosógépben könnyedén kimosható. Nem lesz több bosszankodás és négykézláb szőnyegtakarítás a véletlenül lecseppenő ételek vagy a kiömlő italok miatt. Többszöri mosás ellenére is megőrzi a színét, így sokadik tisztítása után is olyan, mintha új lenne a szőnyege.

További érv, mely emellett a zöld konyhai szőnyeg mellett szól, hogy kellemes érzés lesz a konyhában papucs nélkül tenni-venni. Jól fog esni, hogy valami mégis van a talpa alatt, nem a hideg csempén kell járni. Több kellemes szín is fellelhető a szőnyegen. Elhelyezése nem jelent majd problémát. Nagyon sok konyhába le lehet úgy tenni ezt a szőnyeget, hogy az mutasson is, és megfelelő legyen az összkép.

Akkor is praktikus, ha van kisgyermek, aki szeret a konyhában sertepertélni míg éppen a kedvenc étele készül. Nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg a hideg csempén felfázik, hiszen egy meleg szőnyegre tud leülni. De a gyerkőc akkor is kényelmesen leülhet, ha éppen csak a konyhaszekrények átpakolásán fáradozik.

Ne habozzon, szerezze be ezt a szép, kellemes összhatású konyhai szőnyeget, nem fogja megbánni!