Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A természetes barna shaggy szőnyeg

2020.02.22 12:33

A természetes shaggy szőnyeg

A kávé az egyik legpezsdítőbb mag, mely jó hatással van koncentráló és teljesítőképességünkre. Szerezd meg otthonodba is a kávé élénkítő hatását egy tökéletes shaggy szőnyeg formájában, mely bármely szobából olyan magas színvonalú lakosztályt varázsol, melyet bárki megirigyelhet.

Nagyon közel áll az ember természetéhez a barna szín, hiszen számos olyan számunkra nélkülözhetetlen dolognak a színe, melyet szeretünk és nap, mint nap fogyasztunk vagy használunk. Ilyen a kávé, a csokoládé, és ami a lábunk alatt van, a föld. Mindig jó választás egy olyan szín lakásunkba, mely alapból is nagyszerepet játszik életünkben, hiszen akkor úgy érezhetjük, hogy mindig a saját, természetes és kedvelt környezetünkben lehetünk, amitől nincsen felszabadítóbb érzés.Ennek a barna shaggy szőnyegnek minden adottsága meg van ahhoz, hogy a legkedveltebb kiegészítővé váljon lakásodban, mivel nem csak dekoratív és megnyugtató látvány egy ilyen textil, hanem nagyon kényelmes és exkluzív. Minden érintéskor, amikor hozzáérünk a 100 polipropilén anyagból készült kellemesen hosszú shaggy szálaihoz, olyan magas komfort élményben lesz részünk melyet eddig csak az 5 csillagos szállodákban tapasztalhattunk.

Nem véletlen a termékleírásban a megemlítés, miszerint „Extra I. osztály” ez a shaggy szőnyeg, mely egy magas kategória oszlopos tagját képezi.

Ha jól összetudod, hangolni a színeket, és olyan szobában tudod használni ezt az kávé barna shaggy szőnyeget, melyben igazán hasznosan tudod alkalmazni, ez lesz a kedvenc lakástextiled az otthoni dolgok közül.