Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A Világszerte elismert, hatékony lábtörlő szennyfogó szőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:20

A Világszerte elismert, hatékony lábtörlő

Akármilyen nagy tisztaság van a lakásban, valaki cipőjéről mégis mindig foltok maradnak a padlón? Ezt legjobb még a lakáson kívül megelőzni! Itt a legjobb választás, ha az utcai szennyeződéseket egy lábtörléssel el akarod intézni, még az küszöb átlépése előtt! A te választásod ez a zöld szennyfogó lábtörlő, melyet világszerte rengetegen használnak, hiszen mindenkinek maradéktalanul bevált!

Sokszor, főként a nagyobb létszámú háztartásokban, nem elég ha az előtérben van lábtörlő, főleg akkor, ha az nem kifejezetten a szennyeződéseket eltüntető tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen a kicsik és a nagyok is egyaránt foltokat hagyhatnak szanaszét a házban, melynek oka nem más mint a nem megfelelő lábtörlés a házba való belépés előtt.

Nagyon sok lábtörlő, jól mutat, kedves felirat van rajta, azonban egyik sem igazán alkalmas a valódi, makacs szennyeződések eltávolítására a cipők talpáról . Ennek oka, lehet a gyenge anyag, melyből készült a lábtörlő, vagy maga a szálak kialakítása a lábtörlő felületén.

Nem véletlen, hogy az egyik legfontosabb szempontnak kell lennie lábtörlővásárlásnál annak, hogy milyen anyagból készült a kiválasztott termék. Van néhány nagyon erős, strapabíró anyag, mely igazán megfelel ezeknek a kihívásoknak, de az egyik legjobb a polymer. Ez egy nagyon erős, mesterségesen előállított anyag, mely az egyik legerősebb és igazán időtálló a maga fajtájában. Nem véletlen, hogy rengetegen használják világszerte. ennek a szennyfogó szőnyegnek.

Kiváló csúszásgátló is, kiválóan alkalmazható lakások bejáratánál, éttermek, vagy akár kórházak teraszán is, ahol fontos a tisztaság és biztonság.