Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Zöld shaggy szőnyeg lakásodban -szepszonyeg.hu webáruházban

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:45

Zöld shaggy szőnyeg lakásodban
 

Ha szőnyeg, akkor shaggy szőnyeg!

Manapság már nagyon sokan a shaggy szőnyegre esküsznek és lássuk be érthető is. Hisz nagyon dekoratív és valódi komfort érzetet nyújt és kényelmessé teszi a lakásodat. Rengeteg szín és méret közül kedvünkre válogathatunk, hogy egyéniségünkhöz és lakásberendezéseinkhez is egyaránt illeszkedjen és mindenki megtalálja a hozzá illő darabot. 
 


A shaggy szőnyeg maradéktalanul teljesíti elvárásait, mert élénk színeiben a hófehér és a zöld árnyalatai nagyon jól megférnek egymás mellett, kockás mintája teszi egyedivé ezt a szőnyeget. Ez a shaggy szőnyeg a természet lágy ölét testesíti meg. Igazi vidám, életteli környezetet teremt, melyben a boldogság lesz a meghatározó hangulat.

Töltsd fel magad és otthonod élettel, válaszd ezt a shaggy szőnyeget és szomorú pillanatokban nem lesz részed. Hisz a zöld színnek gyógyító ereje van, a megújulást, a nyugalmat, a kitartást, az egyensúlyt, a regenerálódást jelképezi.  Ezt mind becsalhatod otthonod falai közé.

Ezzel a shaggy szőnyeggel igazi egyediséget modern stílust érhetsz el, mellette újjáéledve, feltöltődve érezheted magad, hisz ez a zöld szín feltölt élettel.  A kockás minta belecsempész ebbe a vidámsága egy kis játékosságot is, hogy kedvünk még inkább önfeledt lehessen. A kockák nagyon moderné, egyedivé teszik shaggy szőnyegünket.

Anyaga finom meleg és vastag, selymes, bolyhos tapintású, hosszú szálai elképesztő puhaságot biztosítanak. Minőségi darab extra I. osztály besorolású, mely 100% polyeszterből készült. 

Ha te is vidámságra és egyben melegségre vágysz és illik a lakásberendezéseidhez is, akkor mindenképp ezt a shaggy szőnyeget válaszd, a frissesség és feltöltődés nem marad el.

Ha szőnyeg, akkor zöld shaggy szőnyeg!