Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A padlószőnyeg lakásodat otthonossá teszi

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:20

A megunhatatlan szürke, mely most padlószőnyegként teheti lakásodat otthonossá

A padlószőnyeg évek óta a köztudatban él, nagyon sokan szeretik és használják is, hiszen nagyon praktikus, puha és melegséget ad. A kellemes világosszürke padlószőnyeg pedig igazán jól illik szinte minden színhez.

A szürke padlószőnyeg szinte „semleges”, így nagyon sok színnel lehet úgy kombinálni, hogy az ütős megjelenést hozzon létre. A szürke padlószőnyeg nem csak az összképnek tesz jót, hanem komfortérzetünknek is. Ráadásul nyírt padlószőnyeg lévén a takarítása sem jelent kihívást.
A szürke padlószőnyeg ebben a modern világban is tökéletes kiegészítője lesz az otthonoknak, hiszen minden stílussal jól kombinálható a megfelelő kiegészítőkkel. Az otthonod bármely szobájában elhelyezhető, hiszen az egyszínű szürke padlószőnyeg mindenkinek ideális választás kortól és nemtől függetlenül.
Az otthonok központi helyisége a nappali, mely ezáltal megérdemli, hogy a hozzád illő stílust még jobban megmutassa. Hiszen egy szoba berendezése is sok mindent elárulhat.
De a gyerekszobát is burkolhatod szürke padlószőnyeggel, hiszen meleg és puha. Valljuk be, azért a padlószőnyegnek ezen tulajdonságai nem szorulnak háttérbe, hiszen fontos, hogy mi van a talpunk alatt. A rövid szálhosszúságú nyírt szürke padlószőnyeg semmilyen izgalmas játékban nem fogja a gyerekeket akadályozni, hiszen ezen még az autók is száguldozhatnak.

A szürke padlószőnyeget máshogy kell lerakni, mint a hagyományos szőnyeg társait. A padlószőnyeget valamilyen formában rögzíteni kell. Ez a rögzítési mód függ a szobától és az igényeidtől. A szürke padlószőnyeget rögzítheted ragasztóval, vagy szegőléccel is. Ez a szobában található bútoroktól is függ. A szürke padlószőnyeg megfelelő méretűre vágható, így az extrém sarkok, vagy falkialakítások sem okoznak gondot a padlószőnyeg lerakásakor.
Ha a padlószőnyeg a helyére került, nincs más dolgod, mint élvezni a talpad alatt a puhaságot, és a látványt, hiszen világos színe miatt nagyítja a teret.
Takarítása miatt se fájjon a fejed, hiszen elég hozzá egy porszívó. A szürke padlószőnyeggel nincs több teendő, mint a hagyományos szőnyeg társaival. Időnként vegyszeres tisztítást is alkalmazhatsz, persze csak a szokásos módon, egy próba után.

Légy merész, és a szürke padlószőnyeget kombináld teljesen más színű kiegészítőkkel, és a végeredmény minden tekintetet vonzani fog. De arra ügyelj a színválasztásnál, hogy a bútorokhoz passzoljon, mert a végeredmény így lesz harmonikus :)