Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Egy ilyen szőnyeggel teljes a kör

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.04 16:27

Teremtsd meg magadnak az ideális otthont, melyben minden perc amit eltöltesz, pihentető és élvezetes lesz!

Volt már kör alakú shaggy szőnyeged? Akkor tudod, hogy milyen nagyszerű látványt nyújt egy ilyen lakástextil. Nagyon különleges és egyedi egy ilyen szőnyeg. Nem sokan mondhatják el, hogy van a lakásukban egy kör alakú shaggy szőnyeg.

A körnek számos jelentése van. Jelenti a tökéletességet, a teljességet, az eget, és a mindent. Nem véletlen, hogy ilyen sok jelentéssel bír ez a forma. Az emberiség kezdete óta, rengeteg embert foglalkoztat a kör, mint geometriai alakzat.

Egy biztos, nagyon fontos tudatos, és tudatalatti kötődése van az emberekhez. Mindenki ösztönösen kedveli a kört. Nem csoda, hogy egy ilyen kör alakú shaggy szőnyeggel igazán megemelheted lakásod színvonalát.

A kellemesen hosszúszálú shaggy szőnyegek, olyan mértékű kényelmet, és puhaságot visznek otthonodba, melyről eddig csak álmodni mertél. Minden pillanatban, mikor talpad érinti ezt a szőnyeget, kényeztetni fogja minden érzékedet.

Előnyös, ha egy olyan szobába használjuk, melyben nincsen nagyon más szőnyeg. Jó, ha hangsúlyt kap egy ilyen szőnyeg. Szellősebb berendezésű szobákban, igazán jól mutat ez a termékünk, mivel a kör egy tökéletes összhangot tud teremteni bútor, textil és ember között.

Kellemes pasztell zöld színe magáért beszél. Ideális választás világos falú szobákba, melyek igazán kiadják a zöld erejét, és kisugárzását.

Ettől, természetesebb, emberbarátabb szőnyeget nehéz találni.  Olyan egyensúlyt tudsz teremteni ezzel a kör alakú shaggy szőnyeggel, melytől a lakásodnak tökéletes atmoszférája lesz.

Vedd meg, használd és szeresd!