Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Tökéletes türkíz shaggy szőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.04 15:55

Szeretnél már végre egy olyan lakást berendezni, melynek minden eleme a Te kényelmedet, ízlésedet és pihenése szokásaidat szolgálják?

Itt a megoldás, hiszen ez a kék shaggy szőnyeg minden gondodat elfeledteti, és olyan otthoni környezetet varázsol lakásodba, melyről eddig álmodni se mertél. Hihetetlen ereje  van ennek a shaggy szőnyegnek, mely a Te otthonodat is tökéletessé teheti. Ha tudni szeretnél mindent erről a hiper kényelmes sahggy szőnyegről, olvasd el ezt a cikket és dönts, hogy milyen lakásban szeretnél élni!

Egy valami azonban biztos, ha ezt a szőnyeget választod, egy olyan otthoni atmoszférát teremtesz melybe mindig szívesen fogsz hazatérni, egy hosszú és farasztó nap után, hogy kipihend a fáradalmakat.

A türkiz shaggy szőnyeg alapjába véve is egy nagyon különleges dolog. A hosszú vastag szálak úgy fonódnak lábujjaink köré mintha egy réten járnák, de a különbség az, hogy itt az otthonodban tapasztalhatod meg a legkényelmesebb érzést, melyet csal a jó minőségű textil tud neked megadni. Azonban ez egy kék shaggy szőnyeg, mely ideális szín ahhoz, hogy mindenki kedvelje és használja otthonában, hiszen lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk, mindezt úgy, hogy közben egy olyan szoba jött létre mely hihetetlenül kényelmes. A kék szín az alapszínek közé tartozik. Nagyon természetes szín. Csodálhatjuk az égboltot, a víztükrét, vagy akár a shaggy szőnyegünket. A kék a bölcsesség színe. Sokszor jelenti a tisztaságot is. Egy nagyon megnyugtató hatást gyakorol az emberi szervezetre. Egy hideg szín, mely leginkább hideg, világos színekkel mutat jól. Egy nagy kivétel  és egy jó ötlet, a sárgával összeállítani. Nap és ég.

 

 

Egy nagyon fontos szempont, mielőtt még teljesen beleszeretnénk egy szőnyegbe, az nem más mint a szőnyeg anyaga. Ez a szőnyeg 100% polipropilénből készült. Ez nagyon sok mindenre garancia, ami a szőnyeg élettartamát, kényelmét és színvonalát illeti. Ez egy első osztályú szőnyeg, elsőosztályú anyagból, mely mindneki nagy kedvencévé teszi. A polipropilén egy nagyon erős, strapabíró anyag, mely a nagy igénybevétel esetén is kényelmes, puha és lágy tapintású marad. Benne van a tűz és a víz, az erő és a gyengédség. Ez az anyag a garancia a hosszú élettartamra, és arra, hogy ameddig használja, biztosan kényelmes és újszerű lesz ez a csodálatos kék shaggy szőnyeg!