Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Válassz elegáns, kör alakú, barna shaggy szőnyeget

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:50

Elegáns, kör alakú, barna shaggy szőnyeg

A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük, egy kis extra melegséget csempészhetünk be szobáink falai közé.
 

Ezért is lett nagyon felkapott a szőnyeg használata, de mindig a régebbi időkben is használatos darab volt, persze nem lehetett ennyi választékban kapni, de minden kornak meg volt a maga szőnyeg divatja. Viszont nálunk még mindig nagy a divatja és nagyon közkedvelt a régi fajta díszes keleti kultúrájú szőnyeg is. Varázslatos, sokszínű és egyedi. Szőnyegek még az Ószövetségben is említésre kerültek. Ha elhasználódott egy szőnyeg, akkor helyi hagyományok és ízlésük szerint csomóztak másikat.

Ma már nem kell neki állnunk otthon szőnyeget készíteni, csak ki kell választanunk a rengeteg féle közül a nekünk megfelelőt. Így azért, már mindjárt egyszerűbb a dolgunk ugye?

A díszes, dúsan mintázott szőnyegek mellett, mégis a legközkedveltebb darab a shaggy szőnyeg. Igazából ez nem is meglepő. A shaggy szőnyegekkel, különleges exkluzív hatás érhető el. Hosszú szálai, amik finom puhák és bolyhosak mindenki beleszeret már első érintésre. Lakásunkat is kényelmesebbé, melegebbé, otthonosabbá varázsolhatjuk.

Ez a kör alakú, barna shaggy szőnyeg egy nagyon kifinomult, elegáns rendkívül ízléses szőnyeg. Kör alakja egy nagyobb térben elképesztő hatást kelt és nagyon stílusossá teszi környezetünket.
Barna színe a biztonságot, a nyugalmat árasztja. Kiegyensúlyozottságot mutat, ugyanakkor könnyen kombinálható más színekkel, ezért nagyon szeretik. Harmonikus összhatást teremt, és kellemes környezetet, ez a modern kör alakú, barna shaggy szőnyeg.

Válaszd bátran, az egész család szeretni fogja. A szőnyegekkel lakásunkat sokkal otthonosabbá tehetjük, egy kis extra melegséget csempészhetünk be szobáink falai közé.