Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Elkezdődött a csillagászati ősz, jöhetnek a meleg, puha fürdőszoba szőnyegek!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.09.29 09:57

Szeptember 22, a csillagászati ősz kezdete. Egyre hűvösebbek az éjszakák és a nappalok is.

Mi már beszereztük a legújabb fürdőszoba szőnyegeket, melyekkel melegséget viszünk mindenki otthonába, fürdőszobájába.

Nálunk megtalálhatod a tökéletes fürdőszoba szőnyeget! Szeretnénk mindenki pénztárcájához igazodni, ezért olcsóbb és exkluzív fürdőszoba szőnyeggel is szolgálunk vásárlóinknak.

Színes, vagy egyszínű, egyrészes, kétrészes és három részes szettek is rendelhetőek.

A jó fürdőszoba szőnyeg kellően vastag ahhoz, hogy mezítláb se fázzon a talpunk, ha belépünk a fürdőszobába, továbbá mosható anyagból készül, csúszásgátlós és könnyen szárad.

Ha fürdőszoba szőnyeget vásárolnál, néhány dolgot szemügyre kell venni előtte.

  • Első, a fürdőszoba mérete. Ha nem túl nagy, akkor egy 2, vagy 3 részes kisebb szőnyegekből álló fürdőszoba szőnyeg szett lesz a tökéletes. Ha nagy területünk van, akkor vásároljunk nagyobb méretű fürdőszoba szőnyeget, hogy minél nagyobb felületen legyen kényelmes a bent tartózkodás.
  • A második dolog, a fűtés, a szellőzés, a fürdőszoba páratartalma. Ha padlófűtés van a fürdőszobában, akkor nyugodtan választhatjuk a legvastagabb anyagú fürdőszoba szőnyeget is, mert hamar meg fog száradni, ha vizes lábbal kilépünk rá a kádból, fürdés után. Ugye milyen felemelő azt érezni egy szürke, hűvös estén, hogy vastag, puha, alulról felfűtött fürdőszoba szőnyeg várja, hogy rálépjünk? Azonban ha sem a szellőztetés, sem a fűtés nem megoldott, akkor egy rövid szálú fürdőszoba szőnyeg lesz a nyerő választás.

Ha a klasszikus dolgok mellett ragaszkodsz, figyelmedbe ajánljuk fürdőszoba szőnyeg szettjeinket. A 2 részes szett 1 wc előkéból és 1 kádkilépőből áll, a 3 részes pedig ezeken felül tartalmaz még 1 wc fedél huzatot is.

Készültünk azonban prémium kategóriás, exkluzív fürdőszoba szőnyegekkel is azoknak a vásárlóinknak, akik csak a legjobbal érik be, a fürdőszoba kialakításában is. Az egyedi Guy Laroche fürdőszoba szőnyegek a kifinomult ízlésvilágú egyéneknek lett tervezve. Bársonyosan puha luxusérintéssel ajándékoznak meg bennünket minden egyes alkalommal, amikor elkezdünk és befejezünk egy napot.

A selymes érintésre vágyóknak ezt a különleges, lágy anyagú, vastag fürdőszoba szőnyeget ajánljuk, ami 3 méretben is elérhető.

A fürdőszoba szőnyeg az egyik olyan fő elem, amely megalapozza a nyugodt hangulatot a lakás ezen részében. A fürdőszobába lenyugodni, kicsit feltöltődni, relaxálni és pihenni vágyódunk. Kívánom, hogy mindenki kialakíthassa a neki legotthonosabb fürdőszobát, amit megálmodott.